Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 juli 2015

Introductie DermagiQ Foot, een klovencrème met medicinale honing

DermagiQ breidt haar succesvolle lijn huidverzorging uit. Naast hand-, lip- en skincare levert Emonta vanaf heden ook DermagiQ Klovencrème met medicinale honing.

Emonta DermegiQ 3D-DQ-Doos-Foot_whiteDermagiQ is een hydraterende voetencrème met honing voor intensieve verzorging bij kloofjes. Pure honing rijk aan enzymen is verzachtend voor de rode en ruwe huid. Extracten van kamille zijn een weldaad voor vermoeide voeten. Door de toevoeging van ureum blijft de huid elastisch en in een goede conditie. DermagiQ Foot is ook uitstekend voor de verzorging van kalknagels, o.a. door de eigenschappen van Eucalyptus en Lavendel olie. Het verkoelend effect en frisse geur van de crème voorkomen onaangename voetgeur.

DermagiQ Foot is o.a. verkrijgbaar bij:

Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.

DermagiQ kan dagelijks worden gebruikt voor intensieve verzorging van de voeten bij kloofjes. Regelmatig gebruik helpt bij het voorkomen van eelt- en blaarvorming en de voeten blijven in een goede conditie.

Introductie
De detailhandel zal in ruime mate worden geïnformeerd en ondersteund over DermagiQ Foot. Landelijke bekendheid zal binnenkort worden gerealiseerd in de bekende publieksbladen, digitale media op pc, tablet en mobiel en door middel van testpanels.

DermagiQ Foot is verpakt in een aantrekkelijke 100 ml tube en is vriendelijk geprijsd.

Meer info bij leverancier Emonta B.V.: telefoon 0512-518085 en www.emonta.nl


Deel dit bericht:


Careality