Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 juli 2015

Officieel startschot voor nieuw nascholingsplatform ‘Zorg dat je bijblijft!’

Op maandag 20 juli hebben Marten Hummel, directeur CBD, en Gerrit-Jan Oudenes, directeur Bespeak, het contract ondertekend voor de ontwikkeling van een nieuw platform voor de nascholing voor de drogisterijbranche. Dit vormt het officiële startschot voor dit nieuwe nascholingsplatform, dat in november zal worden gelanceerd.

CBD-Hummel en Bespeak-Oudenes nascholings LeerportaalHet was een feestelijk moment op het kantoor van Bespeak, specialist in ontwikkeling van opleidingsproducten. Marten Hummel, CBD, en Gerrit-Jan Oudenes, Bespeak, kwamen bijeen om de samenwerking schriftelijk te bezegelen. Zij gaven hiermee officieel het startschot voor het nieuwe nascholingsplatform ‘Zorg dat je bijblijft!’. Komende maanden zal Bespeak, in nauwe samenwerking met het CBD, verder gaan met de ontwikkeling en lancering van het nascholingsplatform.

Bij het nieuwe nascholingsplatform ligt  de focus op het verbeteren van de advies-
vaardigheden van de assistent-drogisten en drogisten. Vanuit het platform worden (assistent-)drogisten gestimuleerd om regelmatig aan de slag te gaan met de nascholing, waardoor hun kennis en adviesvaardigheden continu up-to-date blijven. Door het gebruik van verschillende leermethodes, zoals video’s en interactieve tests, is de manier van leren afwisselend. Bovendien wordt het mogelijk om op elk moment aan de slag te gaan met het nascholingsplatform, doordat het platform op mobiele apparaten toegankelijk is. Het geheel wordt gestoken in een helder gestructureerd en aantrekkelijk jasje, waardoor de nascholing voor (assistent-)drogisten leerzaam én leuk wordt. Het platform zal in de toekomst ook ruimte bieden voor het nascholingsaanbod van derden.

Op de website, www.drogistensite.nl, en de social mediakanalen van het CBD zullen regelmatig updates verschijnen over de ontwikkeling het nascholingsplatform ‘Zorg dat je bijblijft!’. Ook in de maandelijkse nieuwsbrief Zelfzorg Info houden we u op de hoogte over het platform. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op de startpagina van www.drogistensite.nl.


Deel dit bericht:


Careality