Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 juli 2015

Nieuw winkelconcept ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ in Lisse

Gezondheidsketen Holland & Barrett Benelux opende zaterdag 25 juli de deuren van alweer een Holland & Barrett winkelconcept. Het nieuwe winkelconcept is geïnspireerd op de Britse zusterformule Holland & Barrett en helemaal geënt op beleving. “We willen meer mensen naar onze winkels krijgen door ze de gelegenheid te bieden te proeven en te ruiken”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

Het nieuwe concept wordt in alle nieuw te openen winkels geïntroduceerd. Holland & Barrett Benelux wil dit jaar ongeveer twintig tot dertig vestigingen openen en heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.

De Tuinen met Holland&Barrett LisseProeven en Ruiken
De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een meer interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen, voordat ze iets aankopen. De ‘Fruits & Nuts bar’ biedt een ruim assortiment waar klanten zelf noten en zuidvruchten kunnen kiezen, scheppen en wegen. Voor de theeliefhebbers onder ons, is er de ‘Tea bar’ met overheerlijke en inspirerende thee melanges. De ‘Tea bar’ laat je het aroma ruiken van diverse geselec-
teerde theeën. Ook de olie- en azijn dispen-
sers zijn beschikbaar voor alle klanten. Bij de ‘Oils & Vinegar bar’ kun je zelf een flesje vullen met een olie of azijn naar keuze. Het unieke ‘Scent station’ is dé plek waar je een variëteit aan geuren kunt ruiken. Denk aan geur-
kaarsen en wierook. Of stel een eigen geur samen met kleurrijke waxchips die een heer-
lijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) laat smelten.

De Tuinen met Holland & Barrett Lisse
Filiaal Manager Stephan en zijn familie zijn echte Lissenaren. Oma was beretrots op haar kleinzoon dat hij deze mooie winkel mag leiden. Iedere dag fietst haar kleinzoon langs haar huis als hij op weg is naar zijn werk.

Lisse is een van meerdere gemeenten met een winkel met het nieuwe concept en een duo-logo boven de deur. “Niet alle De Tuinen winkels zullen in één keer overgaan naar Holland & Barrett, op deze manier kunnen onze klanten rustig wennen aan ons nieuwe concept en onze nieuwe naam”, aldus Hoegee.


Deel dit bericht:


Careality