Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 augustus 2015

Pour Vous Parfumerie Delfgaauw opent haar deuren in Breda

Jeroen van der Hamsvoort (COO) en team Delfaauw

Jeroen van der Hamsvoort (COO) en team Delfaauw

Feest bij Parfumerie Delfgaauw in Breda. De beautyexpert uit het Zuiden viert woensdag 5 augustus de feestelijke opening van haar prachtige winkel in het centrum van Breda. De nieuwe Pour Vous parfumerie van het ondernemers echtpaar Erna en Cees Delfgaauw, is aanwinst voor beautyliefhebbers in Breda en omgeving, een winkel waar men terecht kan voor professionele service alsmede beautyadvies!

Pour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. De klant kan ook terecht voor een aantal exclusieve merken, zoals bijvoorbeeld het hoogwaardige assortiment van Make-Up Studio. Het vertrouwde team van Parfumerie Delfgaauw kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Breda en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous Delfgaauw ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.


Deel dit bericht:


Careality