Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 augustus 2015

Schoonheidsspecialisten verwennen mensen met kanker

St Look Good....Feel Better1Maandag 5 oktober vindt de eerste nationale Look Good…Feel Better-dag plaats. Schoonheidsspecialisten door het hele land geven belangeloos verwenbehandelingen aan mensen met kanker. Het thema van deze dag, ‘Geef een glimlach cadeau’, heeft als doel om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. De dag wordt georganiseerd door stichting Look Good…Feel Better en ondersteund door ANBOS (Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging) en de Nederlandse Cosmetica Vereniging.

Uiterlijk en kanker
Het is bekend dat je uiterlijk essentieel is voor wie je bent. En ook voor hoe je je voelt en hoe je wordt benaderd door de mensen om je heen. Wie er goed uitziet, voelt zich beter. Fijn als nog meer mensen met kanker dit ervaren! Daarom worden met deze actie zo veel mogelijk schoonheidsspecialisten en hun klanten uitgenodigd om ‘een glimlach cadeau te geven’.

Geef een glimlach cadeau!
Voor € 25,- kopen klanten van deelnemende schoonheidsspecialisten een cadeaubon voor een dierbare met kanker en doneren hiermee direct aan het goede doel: stichting Look Good…Feel Better. Schoonheidsspecialisten kunnen zich aanmelden via de speciale button op www.lookgoodfeelbetter.nl. Hun naam wordt dan vermeld op de actiewebsite.


Deel dit bericht:


Careality