Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 augustus 2015

DA winkelconcept Fris, Gezond en Mooi internationaal

DA Curacao teamfotoMet de heropening van DA Saliña en DA Zuikertuin in Willemstad Curaçao op zaterdag 8 augustus, zijn de eerste Fris, Gezond en
Mooi winkels buiten Nederland een feit. De komende maanden blijft het aantal winkels met het nieuwe DA concept toenemen. Voor
de komende weken staat weer een groot aantal openingen gepland. Dit meldt DA aan Careality.

Al een aantal jaren is de DA formule vertegenwoordigd op de ABC-eilanden. Op zowel Aruba als Bonaire is een DA winkel gevestigd. In Willemstad op Curaçao zijn twee DA winkels te vinden. Na een aantal weken grondig verbouwen, heeft DA Saliña op zaterdag 8 augustus haar deuren geopend als Fris, Gezond & Mooi winkel. DA Zuikertuin heeft het Make Over pakket toegepast om Fris, Gezond & Mooi te worden. Elke wereld vertegenwoordigt binnen het DA winkelconcept een productgroep. De rode draad tussen deze werelden wordt gevormd door service, inspiratie en beleving. De winkelteams hebben de week voorafgaand aan de opening de Fris, Gezond en Mooi trainingen met succes voltooid en staan klaar voor het geven van persoonlijk advies en service met een glimlach.

Lange rij voor de deur
De belangstelling voor de winkelopening was groot. Al voor de opening stond een lange rij nieuwsgierige klanten voor de deur te wachten om naar binnen te mogen. Rondom de opening zijn diverse activiteiten gepland, zoals het proeven van gezonde smoothies en kennismaken met superfoods.

Nog meer openingen
De teller staat, met de winkels op Curaçao, inmiddels op 25 Fris, Gezond & Mooi winkels. De komende maanden staat er nog een groot aantal openingen gepland, verspreid door heel Nederland. Persoonlijk advies staat voorop in de DA winkels. Voor de winkelteams van alle DA Fris, Gezond, Mooi winkels staan de komende maanden ook weer trainingsdagen gepland ter voorbereiding op het nieuwe concept.  En zo wordt Nederland steeds Frisser, Gezonder & Mooier.


Deel dit bericht:


Careality