Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 augustus 2015

Lifestyle puur! Nieuw jasje voor SANTE haarverzorgingslijn

TerraSana SANTE haarverzorgingSteeds vaker is men op zoek naar natuurpro-
ducten voor het haar. Geen schadelijke chemi-
caliën, maar kwalitatief hoogwaardige natuur-
cosmetica. Het hippe merk SANTE werkt al
jaren aan een prachtig setje biologische natuurproducten voor haar, hoofd en lichaam. Inmiddels heeft ze een mooi en divers assorti-
ment ontwikkeld, voor mannen, vrouwen én kinderen. Dit meldt leverancier TerraSana vandaag in een persbericht aan Careality.

Nieuw jasje

Recentelijk heeft SANTE haar indrukwekkende haarverzorgingslijn in een compleet nieuw jasje gehesen. Een frisse, trendy look die in ieders oog springt. Een look die past bij SANTE’s jeugdige imago en eigentijdse visie. Lifestyle in zijn puurste vorm!

De haarverzorgingslijn bestaat uit vijf shampoos in de heerlijkste geuren en bereid met de fijnste extracten. Zo vind je er biologische jojoba, rozen-
bloesem en goudsbloem in, maar verrast SANTE ook met  innovatieve ingrediënten als berkenblad, lindenblad en wilgenbast. Elk ingrediënt doet op zijn eigen manier goed aan de verzorging van elk haartype. Of je nu droog, beschadigd haar hebt of fijn, futloos haar, SANTE’s natuurlijke shampoos en conditioners zorgen voor de boost die het haar nodig heeft.

Waarom natuurcosmetica?

Niet voor niets is een groot gedeelte van Nederland bang geworden voor de parabenen, paraffine en siliconen in verzorgingsproducten. Deze synthe-
tische stoffen verstoppen de huid en komen in veel gevallen in onze organen terecht. Bij SANTE kun je er verzekerd van zijn dat alle stoffen biologisch en plantaardig zijn, én BDIH gecertificeerd. Natuurcosmetica is niet alleen goed voor mensen met een allergische of gevoelige huid; iedere huid houdt van natuurlijke producten!

SANTE’s visie

SANTE staat voor pure, plantaardige producten van topkwaliteit. SANTE vertrouwt op de kracht van de natuur en neemt verantwoordelijk-
heid voor de planeet. Zo zijn grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt en wildpluk, en worden er uitsluitend plantaardige oliën gebruikt. Paraffine, parabenen en siliconen zijn dan ook niet terug te vinden in SANTE’s producten. Ook zijn de verpakkingen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en zijn de meeste producten veganistisch en glutenvrij. SANTE zorgt voor jou én de wereld om ons heen!

Voor meer informatie over de haarverzorgingslijn, klik hier.

TerraSana

TerraSana ‘positive eating’ is een snelgroeiende, biologische merkleverancier met eigen duurzame productie en klanten in heel Europa. TerraSana’s hoogwaardige, biologische producten worden met zorg uitgekozen. Met aandacht voor herkomst, ingrediënten, smaak en productiewijze. Geen poespas maar puur, eerlijk en van goede kwaliteit. TerraSana importeert o.a. merken als LOGONA, SANTE, Bodenschätze en Amanprana.


Deel dit bericht:


Careality