Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 augustus 2015

Garnier introduceert Loving Blends Honing Goud

garnier loving blendsBeschadigd of breekbaar haar? Geef het meer dan een shampoo, geef het de liefdevolle verzorging die het verdient. Garnier creëert Loving Blends Honing Goud. Een herstellende haarverzorging verrijkt met drie geheimen uit de honingraat: honing, Royal Jelly en bijenbalsem. De perfecte blend om breekbaar of beschadigd haar intensief te herstellen zodat je haar weer een natuurlijke gezonde uitstraling krijgt.

Garnier Loving Blends houdt van jouw haar: het nieuwe merk bestaat uit verschillende productlijnen op basis van kwalitatieve, verfijnde blends van natuurlijke werkstoffen, aangepast aan diverse haartypes en specifieke haarwensen. Elke blend is een combinatie van natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen om het haar te voeden, te beschermen en weer een natuurlijke, gezonde uitstraling te geven.

Loving Blends Honing Goud is met liefde samengesteld voor breekbaar en beschadigd haar. De zorgvuldig samengestelde blend van honing, Royal Jelly en bijenbalsem voedt, versterkt en beschermt breekbaar en beschadigd haar. Het haar wordt herstelt tot in de punten en krijgt een stralende glans.

Alle producten van de Honing Goud serie hebben een heerlijke geur van honing, vanille en tonkaboon, een bekende blend in luxe parfums. De Honing Goud lijn bestaat uit een shampoo en conditioner (€ 3,49), verzorgend masker (€ 5,99) en herstellend serum (€ 7,99) en is verkrijgbaar vanaf 25 september 2015.


Deel dit bericht:


Careality