Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 augustus 2015

De Tuinen met Holland & Barrett-winkel geopend aan de v.Woustraat in Amsterdam

De Tuinen met Holland & Barrett v Woustraat asd 3Vandaag, dinsdag 25 augustus, openden wij de deuren van een nieuwe ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ winkel! Het filiaal bevindt zich in de van Woustraat, Amsterdam-zuid. Winkel nummer 177 alweer…  Een top-locatie onder leiding van een top-team! Dit schrijft men in een persbericht aan Careality.

Van Woustraat – Amsterdam
De van Woustraat bevindt zich in hartje Amsterdam, in de gezellige Amsterdamse wijk: ‘de Pijp’. Doordat er meer nieuwe winkels, restaurants en andere bedrijven zich vestigen in deze straat, worden er steeds meer mensen naar de van Woustraat getrokken. Met bijna 200 winkels en de Albert Cuypmarkt om de hoek, is de van Woustraat een druk bezochte winkelstraat en een fantastische locatie voor onze nieuwe winkel!

Automobilisten noemen de van Woustraat ook wel een ‘doorrijwinkelstraat’. Dit komt doordat de straat ook gemakkelijk per auto en de tram te bereiken is. En parkeren is niet duur; 10cent voor maximaal 1 uur parkeren! Klanten kunnen de auto voor de deur van de winkel parkeren. Handig dus voor klanten die even snel een boodschap willen doen.

Het teamDe Tuinen met Holland & Barrett v Woustraat asd 2
Nayita (25 jaar) is Filiaal Manager van de van Woustraat. Ze was een jaar geleden nog oproepkracht en begin dit jaar werd Nayita eerste verkoopster op de Nieuwendijk. Door hard te werken, veel liefde en passie voor haar klanten heeft ze nu de positie van filiaalmanager bereikt. Nayita komt net als H&B uit de UK! 😉 Ze gaat leiding geven aan een internationaal team. De eerste verkoopster, Emma, komt ook uit de UK. Verder bestaat het team uit Olga (uit Rusland) en Clara (uit Israël). Samen gaan zij de harten veroveren van de klanten in de van Woustraat.

 


Deel dit bericht:


Careality