Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 augustus 2015

Ontzuur uw lichaam met Alka Bad

AlkaBad sachets en potHelder bergkristal, hemelsblauw turkoois en fonkelend smaragd – mooier kun je niet badderen. Wie zich onderdompelt in het ontzurende, ofwel basische bad van AlkaVitae® doordrenkt de huid met het zuivere poeder van edelstenen.

Terwijl je ontspant in het warme water, worden zuren afgevoerd die de gezonde huid en schoonheid behoorlijk in de weg kunnen zitten. De huid wordt niet alleen heerlijk zacht, maar maakt ook stijve spieren soepel (fijn na intensief sporten!), voert overtollig vocht af en helpt bij het verminderen van cellulitis. En is ideaal voor een extra droge of onrustige huid of als je jezelf gewoon eens wilt verwennen. De edelstenen werken namelijk samen met ontzurende bicarbonaten en puur Himalayazout vol mineralen en sporenelementen. Het heeft allemaal te maken met de juiste zuurgraad, ook wel bekend als pH-waarde. Ons lichaam is constant bezig met het afvoeren van zuren en we kunnen soms best wat hulp gebruiken om het evenwicht te herstellen. En dat kan met een heerlijk Alka Bad dat de huid verzacht, het lichaam verwent en haar het evenwicht teruggeeft. En voor degenen zonder bad: ook onder de douche is Alka Bad effectief.

Badderen voor mooie voeten
Kies ook eens voor een Alka voetbad na het hardlopen, sporten of wandelen. De afvalstoffen worden dan naar de voeten getrokken en verdwijnen daar uit het lichaam. Zo sta je weer fris en evenwichtig in het leven. En met een Alka voetenbadje wordt niet alleen de huid heerlijk zacht, je kunt er ook een serieuzer probleem mee aanpakken. Kalknagels, die ontstaan doordat zuur zich is gaan binden met kalk, kunnen na een paar keer badderen verleden tijd zijn.

Beauty-haar-tip
Door verzuring zal het lichaam basische mineralen uit de haarbodem gaan gebruiken om te binden met zure afvalstoffen. Door de afnemende voorraad aan essentiële basische mineralen uit de haarwortelzakjes vermindert de conditie van het haar. Uiteindelijk kan het haar dof worden, vergrijzen of uitvallen. Voeg een theelepeltje Alka Bad toe aan flesje met ongeveer 200 ml water. Spray of sprenkel dit regelmatig over het haar en masseer het in de haarbodem. Door de ontzurende en voedende werking verbetert de conditie van het haar.

Alka Bad is o.a. verkrijgbaar bij vakdrogisten, gezondheidswinkels en reformwinkels


Deel dit bericht:


Careality