Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
31 augustus 2015

UniPharma 35 jaar

De fundamenten onder UniPharma werden al in 1877 gelegd en de naam UniPharma werd voor het eerst aan ons bedrijf gegeven in 1980. Dit jaar opereren we dus 35 jaar onder de naam UniPharma! Dit schrijft de Middelburgse groothandel UniPharma vandaag in een persbericht aan Careality.

Een nieuwe uitstraling
UniPharma kent een lange historie, waarin we samen met de 2.000 winkels die bij ons aangesloten zijn en onze 130 medewerkers veel hebben bereikt. Daar zijn we trots op! Als vooruitstrevende onderneming blijven we natuurlijk gericht op de toekomst.

Nieuw logoUnipharma_Logo_JPG_DEF anno sept 2015
Na 35 jaar vinden we het tijd voor een nieuw logo, dat onze huidige markt-
positionering beter onderstreept.
De samengestelde naam Unipharma wordt ‘gesepareerd’ door de P voortaan in een kapitale letter weer te geven. Uni – in groene letters – onderstreept onze duurzaamheid en het ‘groene’ gedeelte van het assortiment. Het blauwe Pharma staat voor ons brede aanbod geneesmiddelen en drogisterij artikelen.

Foto streamer:
UniPharma Magazine/Present Press


Deel dit bericht:


Careality