Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 september 2015

De Tuinen Eindhoven Woensel heropend als ‘Holland & Barrett’

Eindhoven Woensel is verbouwd en sinds gisteren 1 september weer open. Na 22,5 jaar lang bekend te hebben gestaan als ‘De Tuinen’ is het nu, van binnen en buiten omgeturnd naar een Holland & Barrett concept. “De winkel werd gisteren officieel geopend en werd door het winkelend publiek positief ontvangen. Fantastisch! Want na een gigantisch uitdagende verbouwing zijn we er helemaal klaar voor onze bezoekers te adviseren”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

Holland & Barrett Eindhoven WoenselREBRANDING
Het retailconcern heeft in maart bekend gemaakt zich te gaan rebranden naar het internationale retailmerk Holland & Barrett. De Tuinen heeft unieke merkwaarden, een uniek assortiment en een fantastische eigen cultuur, die worden aangevuld met de nog sterkere waarden van Holland & Barrett. Wij gaan een fantastisch Holland & Barrett Nederland worden!” Aldus Hoegee.’ De Tuinen en Holland & Barrett zijn binnen de NBTY Europe groep al bijna 12 jaar zusterbedrijven en liggen als retailmerk zeer dicht bij elkaar.

NIEUW WINKELCONCEPT
Het nieuwe winkelconcept is geïnspireerd op de Britse zusterformule Holland & Barrett en helemaal geënt op beleving. De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een meer interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen, voordat ze iets aankopen.

Het nieuwe concept wordt in alle nieuw te openen winkels geïntroduceerd. Holland & Barrett Benelux wil dit jaar ongeveer twintig tot dertig vestigingen openen en heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.

DE TUINEN OF HOLLAND & BARRETT
“Niet alle De Tuinen winkels zullen in één keer overgaan naar Holland & Barrett, sommigen hebben een ‘De Tuinen’ logo en sommigen een duaal logo, ‘De Tuinen met H&B’, op deze manier kunnen onze klanten rustig wennen aan ons nieuwe concept en onze nieuwe naam”, aldus Hoegee.

De troste Filiaalmanager van Eindhoven Woensel is Anneke Gijsbers. Haar collega Saskia van de Donk is Assistent Filiaalmanager.


Deel dit bericht:


Careality