Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 september 2015

Neprofarm lanceert geheel vernieuwde consumentenwebsite zelfzorg.nl

De consumentenwebsite Zelfzorg.nl van Neprofarm is geheel vernieuwd, en nu ook geschikt voor mobiel of tablet. Dit schrijft Neprofarm vandaag in de digitale nieuwsbrief ‘Zelfzorg Nieuws’.

Neprofarm meisje snuiten nieuwsbrief 3-9-2015De website behandelt overzichtelijk een breed scala aan eenvoudige gezondheidsklachten, zoals verkoudheid, spierpijn en zwemmerseczeem. Je leest hoe je de kwaal herkent, wat je er zelf aan kunt doen maar ook wanneer je naar de dokter moet.

Zorg voor jezelf begint bij Zelfzorg.nl
Door middel van de drie rubrieken Ziektes & Klachten, Gezond Blijven én Zelfzorgproducten, geeft de site een overzicht van de bijhorende merkgeneesmiddelen die zonder recept bij apotheek, drogist of supermarkt verkrijgbaar zijn.

Neprofarm Zelfzorg app iPhone 6 - anno 2015Via voorgeselecteerde thema’s kan de bezoeker direct toegang krijgen tot informatie over bijvoorbeeld zwangerschap of alles over insectenbeten.

Ook verkrijgbaar als app
Bij alle producten zijn de originele bijsluiters te raadplegen. Met de app kan men de streepjescode van een zelfzorgproduct scannen, en de bijsluiter alvast raadplegen. Dus bijvoorbeeld al voordat men een product koopt. De app is verkrijgbaar voor iOs en Android.


Deel dit bericht:


Careality