Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 september 2015

BeSuRe Eureka, Premium en Premium Light elektro magnetische (EM) antennesystemen

“Ik verbaas mij al enige jaren over de marktstrategie van veel leveranciers van artikelbeveiliging systemen. Sommige van deze leveranciers verklaren dat EM (Elektro Magnetische) systemen ‘uit’ zijn en proberen alle afnemers ertoe te bewegen een overstap te maken naar RF (Radio Frequent).”, zegt Paul van den Berg, commercieel manager van BeSuRe Nederland. “Niets is echter minder waar. Er zijn fabrikanten die de afgelopen decennia het systeem flink hebben doorontwikkeld”.

BeSure - Paul van den Berg met Premium Light antennesysteem2

BeSuRe Nederland is nu al weer enige tijd actief met een geheel eigen assortiment op het gebied van winkel- en artikelbeveiliging, camera-
bewaking en winkelbenodigdheden. Het doel is om een zo compleet mogelijke leverancier te zijn voor de retailers in Nederland van groot tot klein. Dat assortiment wordt gestaag uitgebreid.

“RF-systemen zijn op zich uitstekend maar ze zijn niet goed geschikt om metalen en metaalhoudende producten te beveiligen. EM echter wél. Bovendien kan gebruik gemaakt worden van zeer kleine beveiligings-
etiketten, al dan niet transparant. Het is daarom bij een uitstek geschikt systeem voor producten in een apotheek, drogisterij of parfumerie, maar ook voor bijvoorbeeld een bouwmarkt. Persoonlijk vindt ik dit nog altijd het beste systeem voor retailers met veel cosmetica- en parfumproducten”, laat Van den Berg weten.

Voor boekhandel en bibliotheek is dit eveneens een prima product. Voor deze doelgroep zijn de speciale Tail Tags (of Tattle tags) beschikbaar die (bijna) onzichtbaar in een boek kunnen worden aangebracht. Voor biblio-
theken is het zelfs mogelijk om de beveiliging strips in geretourneerde boeken weer te reactiveren.

Met de BeSuRe Eureka, Premium én Premium Light heeft BeSuRe Nederland een drietal  antennesystemen die technologisch uitstekend zijn doorontwikkeld. Zo detecteren deze 3-D systemen ook beveiligde producten in zogenaamde ‘rooftassen’ die een serieuze bedreiging zijn voor de eerder genoemde retailers. Ook de detectiegraad is enorm verhoogd. Gelijkwaardige systemen komen niet verder dan een 75% detectiegraad. De systemen van BeSuRe presteren met meer dan 90%, dus duidelijk boven de maat volgens Van den Berg.

Daarnaast is het nieuw op de markt gekomen 3-D Premium Light-systeem dat uit doorzichtig plexiglas bestaat volledig custommade leverbaar. Zowel de hoogte van de antenne als de kleur van de ingelegde folie is geheel af te stemmen op de wensen van de klant en aan te passen aan de huisstijl.

Ook de beveiligingsetiketten zijn in alle mogelijke soorten en maten verkrijgbaar bij BeSuRe Nederland tegen aanmerkelijk scherpe prijzen.

Paul van den Berg: “Met dit product winnen wij beslist het vertrouwen terug in de Elektro Magnetische artikelbeveiliging. EM is niet dood…EM heeft kleur..!  EM leeft!”

Voor meer info: www.besure-nl.com / telefoon: 036-5247438


Deel dit bericht:


Careality