Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 september 2015

Boek: De snelle afvalmachine

Een goede darmflora maakt je gezond en slank, een slechte darmflora maakt je ziek en dik. De snelle afvalmachine vertaalt de wetenschappelijke inzichten over een gezond darmstelsel naar een praktisch en haalbaar dieet. 

Kosmos De Snelle AfvalmachineIn drie fasen bereik je met behulp van de smakelijke recepten een goede darmflora. Want afvallen begint in je darmen!

Fase 1
Verwijder de voeding die je darmen in disbalans brengt uit je eetpatroon en vervang dit door voeding dat niet de slechte, maar juist de gezonde bacteriën stimuleert. Je schrapt: suiker, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, eieren, soja, gluten en zuivel. En je eet juist wel verse groenten en fruit. Deze producten hebben een helende werking.

Fase 2
Je eet al wat gevarieerder en voegt producten als eieren, schapen- en geitenyoghurt, glutenvrije en volkoren producten toe. Daarnaast eet je ook dezelfde producten uit fase 1.

Fase 3
Je zoekt je eigen weg binnen dit eetpatroon. Voor de meeste mensen is dat 70% voeding die goede bacteriën stimuleert zoals in fase 1. De overige 30% mag je zelf invullen. Gelukkig hoort daar ook af en toe iets zoets bij.

Dr. Raphael Kellman is internist en voorstander van een holistische aanpak van ziektes, te beginnen bij goede voeding. De snelle afvalmachine helpt je om je darmen weer te resetten voor een optimale gezonde darmflora!

De snelle afvalmachine
Auteur: Raphael Kellman
Prijs: € 10,00
Verschijningsdatum: reeds verschenen
ISBN: 9789021559438
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality