Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 september 2015

Kanji-Kenko®, Japanse Detox Voetpleisters

De zomermaanden zijn voorbij en de herfst komt in zicht. Deskundigen raden aan om je lichaam in het voor- maar ook zeker in het najaar grondig te detoxen. Wanneer je tijdens de herfstmaanden je lichaam zuivert, zorgt dit namelijk voor extra weerstand en meer energie om de winter fit en vitaal door te komen.

Een veilige en effectieve manier om het lichaam te ontgiften is via de Kanji-Kenko Japanse Detox Voetpleisters.

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens ongeveer 500 gram afvalstoffen heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Hierdoor treedt verzuring op, waardoor het lichaam zo ernstig belast kan worden dat er diverse lichamelijke en geestelijke klachten kunnen optreden. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van het immuunsysteem.

Verwijdering van chemische stoffen en zware metalen
De eerste stap naar een fit en vitaal lichaam, is ervoor zorgen dat overtollige gifstoffen worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om te detoxen. Maar ontgiften door gebruik van Kanji-Kenko Detox Voetpleisters is veruit de meest eenvoudige en zorgt voor het snelste resultaat. ‘Kanji kenko’ betekent ‘goede gezondheid’ in het Japans. Deze unieke pleisters zijn in staat om chemische stoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen. De Kanji-Kenko Detox Voetpleisters worden wereldwijd aanbevolen door artsen en therapeuten als de eerste 100% natuurlijke detox pleisters.

Trophax OTC kanji kenko 12 patch + probeer anno 2015Waarom detoxen via voetpleisters?
De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen van het lichaam eindigen. Door de Kanji-Kenko Detox Pleisters op die plaats te gebruiken, kan dus het eenvoudigst en snelst resultaat worden behaald. De 100% natuurlijke ingrediënten in de detox-pleisters van Kanji-Kenko (houtazijn, bamboe azijn, dokudami poeder, biwa poeder, chitosan, vitamine C, toermalijn) stimuleren via de acupunctuurpunten onder de voetzolen diverse organen om te gaan ontgiften. Tijdens de nachtrust ontdoet het lichaam zich op deze effectieve manier van gifstoffen die de gezondheid negatief beïnvloeden.

Kanji-Kenko is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en voor volwassenen. Voor een optimaal resultaat worden de pleisters vóór het slapen gaan aangebracht en deze ’s nachts onder de voeten hun werk laten doen.

Wanneer mogen de Kanji-Kenko detoxpleisters niet gebruikt worden?
De Kanji-Kenko Detox Voetpleisters niet gebruiken op open wonden of een beschadigde huid, gedurende zwangerschap of borstvoeding, of bij een allergische reactie van de huid op pleisters. Er zijn geen interacties bekend bij het gebruik van de Kanji-Kenko Detox Voetpleisters met geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Bij twijfel echter altijd de huisarts of apotheker raadplegen.

Gratis proberen
Wie via de website van www.direct-help.nl een proefverpakking van twee Kanji-Kenko Detox Voetpleisters koopt, tevreden is met het resultaat en vervolgens een verpakking van 12 stuks koopt, krijgt het bedrag van de proefverpakking retour. Op deze manier kunnen de Kanji-Kenko Detox Voetpleisters een nacht gratis worden geprobeerd.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer info:
De Kanji-Kenko Japanse Detox Voetpleisters  worden op de markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht (NL) en zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, apotheken en reformwinkels en via de webshop: www.direct-help.nl

Advies verkoopprijzen:
Kanji-Kenko Japanse Detox Voetpleisters            € 29,95/12 stuks
Kanji-Kenko Japanse Detox Voetpleisters            € 5,95/Probeerverpakking 2×2 stuks

 


 


Deel dit bericht:


Careality