Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 september 2015

Internationale najaarsbeurs IAW van 22 t/m 24 september in Messe Köln

NW deutsche meesegesellschaft iaw-messe-maerz2012-02De grootste importeurs, groothandelaren en fabrikanten presen-
teren op de 22ste internationale trend- en bestelbeurs IAW van 22 t/m 24 september 2015 in hal 10.2 van Messe Köln weer goed verkopende actieassortimenten. Constante groei van de IAW getuigt van aanhoudend succes: In de afgelopen vijf jaar is het aantal standhouders met 37% gestegen tot 315 bedrijven uit meer dan 20 landen.

De IAW-beurs in Messe Köln richt zich zowel op fabrikanten en importeurs als op de groothandel. Wat de bezoekers mogen verwachten: scherp geprijsde snellopers die heel wat extra klandizie genereren.

IAW logo

De importeurs op de IAW hebben vele jaren ervaring, zij bieden kwalitatief hoog-
waardige producten die snel beschikbaar zijn in de categorieën: levensmiddelen & dranken, drogisterij & cosmetica, textiel & kleding, sport & vrije tijd, speelgoed, electronische artikelen, huishoudelijke & kantoorartikelen, bloemen & planten / tuinproducten, seizoens- & trendproducten, doe-het-zelf & ijzerwaren, cadeau-artikelen / sieraden en horloges,  klein meubilair & accessoires, huisdieren-artikelen.

Gratis dagkaarten voor vakbezoekers
Op de IAW-website www.iaw-messe.de kunt u maximaal twee gratis toegangskaarten voor uw beursbezoek bestellen. U meldt zich gewoon aan en wij sturen uw gratis toegangskaarten voor de IAW met de email toe.

www.iaw-messe.de

Eerste publicatie van dit bericht op 25 augustus 2015, update op 15 september 2015

 


Deel dit bericht:


Careality