Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
15 september 2015

Oscar & Babette® EcoSojawas SPA Geurkaars ‘Meditation’

In onze hectische maatschappij is een welverdiend moment van ontspanning als tegenhanger geen overbodige luxe. Yoga, pilates en meditatie zijn mateloos populair en zorgen voor innerlijke rust, balans en ‘mindfulness’. Geurkaarsen met een biologische basis vormen de perfecte aanvulling op tal van ontspannende rituelen. De Oscar & Babette 100% biologische EcoSojawas SPA Geurkaars ‘Meditation’ zorgt voor een gevoel van weldadige ontspanning tijdens de dagelijkse hectiek, dankzij mystieke geurnoten van o.a. patchoeli, mirre en wierook.

Cosmetitext Oscar&Babette Meditation geurkaars Sfeer

Bij de ontwikkeling van alle Oscar & Babette® Geurkaarsen is als basis 100% biologische EcoSojawas gebruikt. In steeds meer redactionele artikelen wordt gewezen op de schadelijke stoffen die vrijkomen bij het branden van traditionele geurkaarsen op basis van paraffinewas.

Geurkaarsen op basis van 100% biologische EcoSojawas, een bewuste keuze

Voor het lifestyle label Oscar & Babette® kiezen de makers dus heel bewust voor 100% biologische EcoSojawas. Geurkaarsen op basis hiervan geven bij verbranding, in tegenstelling tot paraffinewaskaarsen, namelijk geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en zijn dus een bewuste keuze. Geurkaarsen op basis van EcoSojawas produceren bovendien ca. 90% minder roetvorming dan paraffinewaskaarsen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze kunnen zo helpen om een gezonde atmosfeer in je leefomgeving én in ons milieu te behouden. Ramen en gordijnen hoeven hierdoor bovendien minder vaak te worden gewassen!

Bewust en gefocust ontspannen met Oscar & Babette® EcoSojawas SPA Geurkaars ‘Meditation’

Creëer momenten van welverdiende rust, meditatie, balans en innerlijke harmonie. Ervaar de ontspannende geurnoten van witte patchoeli, romige amber en sandelhout. De nieuwe Oscar & Babette EcoSojawas SPA Geurkaars ‘Meditation’ is tevens verrijkt met subtiele accenten van mirre en wierook. Deze geurkaars staat garant voor een aangenaam spirituele en rustgevende atmosfeer in je leefomgeving, ideaal voor tijdens o.a. mediteren, yoga, massage, baden of pilates.

Over Oscar & Babette®, een 100% Nederlands  lifestylemerk én een manier van (buiten)leven

De collectie van Oscar & Babette® is bedacht en ontwikkeld door en geïnspireerd op het vrije buitenleven van de ontwikkelaars van het merk, Mirna en André van Donselaar. Samen met de twee ruwharige teckels Oscar en Babette (naar wie het label is genoemd) en een ‘boerderij’ vol andere dieren, genieten zij in de ‘flow’ van de vier seizoenen in en rond het natuurschoon van de Bommelerwaard in Brakel (Gelderland). Oscar & Babette is als merk veel meer dan alleen een collectie met mooie, ecovriendelijke producten die je leven kunnen veraangenamen. Het is een manier van leven, kortom een ‘lifestyle’ die tot uiting komt in de pay-off van het merk, te weten: ‘For a Joyful Way of Living’.

‘Eco-Chic’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt binnen Oscar & Babette® een belangrijke ondernemersbasis. De producten van Oscar & Babette zijn daarom met veel zorg en aandacht bedacht, samengesteld en in eigen beheer geproduceerd. De makers houden van ‘Eco-Chic’, oftewel van mooie producten die met gepast respect voor mens, dier én ons milieu zijn ontwikkeld.

Recyclebare producten met een biologische basis

Zo kiezen ze heel bewust voor natuurzuivere, daar waar mogelijk (gecertificeerd) biologische, maar sowieso biologisch afbreekbare ingrediënten. De Oscar & Babette-producten bevinden zich in recyclebare verpakkingen. Tijdens het verzenden ervan, wordt ook bewust voor vulmateriaal (op basis van maïszetmeel) gekozen, dat ons milieu niet onnodig belast.

Distributie, consumentenadviesprijs & meer informatie:

De producten van Oscar & Babette®  worden ontwikkeld en op de Nederlandse en Belgische markt gebracht door Oscar & Babette VOF uit Brakel (Gelderland).

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette VOF via telefoonnummer 0418-670511.

Consumenten verkoopprijs:
Oscar & Babette EcoSojawas SPA Geurkaars ‘Meditation’    € 19,95/295 gram/ca. 50 branduren

 


Deel dit bericht:


Careality