Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 september 2015

GUM® AftaClear, bij behandeling van mondwondjes en aften

20% Van de mensen heeft wel eens last van aften en meer dan 60% is op zoek naar een effectief middel hiertegen. Het mond-
verzorgingsmerk GUM® introduceert een nieuwe productlijn bij de behandeling van mondwondjes en aften. GUM AftaClear met meer werkzame ingrediënten geeft vanaf het eerste gebruik bescherming, verlicht de pijn en versnelt het herstel.
Zo meldt leverancier Oral Company in Weesp in een persbericht aan Careality.

Aften zijn pijnlijke wondjes die voorkomen op de tong, het tandvlees of de binnenzijde van lip of wang. Aften ontstaan door beschadiging van het mondslijmvlies, scherpe tanden, beugels of protheses. Aften kunnen ook worden veroorzaakt door stress, medicatie, hormonale veranderingen of een vitaminetekort. Maar ook immuunziekte, bestraling of chemotherapie kunnen aften veroorzaken.

Oral Comp GUM_AftaClear_Range_NLDe afte verwijdert de bovenste laag van het mondslijmvlies waardoor zenuwen bloot komen te liggen. De afte veroor-
zaakt pijn tijdens het eten, drinken, praten en slikken. De ingrediënten van GUM AftaClear beschermen de wond, ondersteunen het genezingsproces en helpen de pijn direct te verlichten.

Natriumhyaluronaat zorgt voor een betere hechting en hydratatie.

Polyvinylpyrrolidone (PVP) vormt een dunne film over de wond waardoor de pijn wordt verlicht en het wondje beter kan genezen.

Mucosave® FG helpt de pijn te verlichten en staat bekend om zijn hechtende eigenschappen.

Taurine heeft een antioxiderend effect en helpt pijn en ontstekingen te verminderen.

SymRelief® is een antibacterieel en anti-irriterend mengsel van plantenextracten dat zorgt voor verlichting van pijn.

GUM AftaClear is een medisch hulpmiddel klasse IIA, verkrijgbaar als gel, spray en mondwater.

Voor de apotheek is een informatiekit beschikbaar.


Deel dit bericht:


Careality