Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 september 2015

Henk Castelijns interim CEO van DA

De Raad van Commissarissen DA Groep Holding N.V. maakt bekend dat zij een interim CEO hebben aangetrokken in de persoon van Henk Castelijns. Hij zal per 1 oktober de taken van Linda Keijzer overnemen. Dit meldt DA in een persbericht aan Careality.

DA nw logo juni 2012

Henk Castelijns is uitstekend ingevoerd in de detailhandel en is zeer goed bekend met het functioneren van zelfstandige ondernemers in franchiseorganisaties. Hij heeft diverse directiefuncties vervuld bij Ahold, De Boer Winkelbedrijven, Unigro, Laurus en DGN Retail.

In nauwe samenwerking met het huidige directieteam en de Raad van Commissarissen zal Henk Castelijns de ingezette koers voor DA voortzetten.

De Raad van Commissarissen is verheugd op deze korte termijn een interim CEO aan te kunnen trekken en vertrouwt erop dat Henk Castelijns slagvaardig verder bouwt aan het merk DA.


Deel dit bericht:


Careality