Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 september 2015

Difrax introduceert een limited collectie fopspenen voor het goede doel

Geïnspireerd door de  kleurrijke kunstwerken van de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring heeft Difrax een fopspenen collectie ontworpen. Door een fopspeen uit deze collectie te kopen steun je baby’s die te maken hebben met HIV/AIDS. €1 per verkochte speen wordt door Difrax en Prénatal direct gedoneerd aan de Keith Haring Foundation.

Charity edition

Difrax presenteerde op 22 september in de Kunsthal Rotterdam, de Charity Edition fopspenen met de unieke signatuur van kunstenaar Keith Haring aan de uitgenodigde pers.  Per verkochte fopspeen gaat €1 naar de Keith Haring Foundation. De Keith Haring Foundation is opgericht in 1989 door de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring.  Deze foundation zet zich oa. in voor kinderen die getroffen zijn door HIV/aids. Deze Charity Edition is exclusief verkrijgbaar bij Prénatal in een gelimiteerde oplage.

Happy baby

Op het herkenbare vlindervormige schildje van de Difrax fopspeen prijkt oa. Happy Baby , geïnspireerd op het beroemde kunstwerk van Keith Haring ‘Radiant Baby’. Naast de herkenbare vlindervorm die het neusje vrij houdt om te ademen, heeft de fopspeen nog steeds het zelfde zuiggedeelte met een natuurlijke tepelvorm. Deze vorm maakt dat de fopspeen makkelijk wordt geaccepteerd.

De Collectie

De Charity Edition fopspeen is beschikbaar in 5 verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van het kindje vanaf de geboorte. Exclusief verkrijgbaar bij Prénatal en via www.difrax.com vanaf €4,99.

Difrax fopspenen limited edition actie HIV-AIDSKunsthal Rotterdam

De tentoonstelling ‘Keith Haring. The Political Line’ is van 20-09-2015 t/m 07-02-2016 te zien in de Kunsthal Rotterdam.

Meer info op www.kunsthal.nl.


Deel dit bericht:


Careality