Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 september 2015

MBO-diploma voor ruim 200 medewerkers van Kruidvat en Trekpleister

A.S.Watson KV en TP medew geslaagd voor MBO-diplomaTijdens een feestelijke uitreiking in Ouwehands Dierenpark in Rhenen hebben ruim 200 medewerkers van Kruidvat en Trekpleister woensdag 23 september jl. hun MBO 2-diploma ‘Verkoopmedewerker’ of MBO 3-diploma ‘Verkoopspecialist’ in ontvangst genomen. Zij hebben hiervoor een jaar lang een wettelijk erkend opleidingstraject gevolgd aan de A.S. Watson School.

De medewerkers ontvingen het diploma uit handen van Jan Carel Uylenberg, directeur Human Resources van A.S. Watson: “Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers een goede basis hebben om hun functie op een goede manier te kunnen vervullen. A.S. Watson investeert daarom voortdurend in opleidingen en trainingen. Het aanbieden van MBO-opleidingen sluit uitstekend aan bij onze HR-strategie”, vertelt Uylenberg. “Naast het volgen van opleidingen, bieden wij medewerkers graag de kans om door te groeien en zich te ontwikkelen. Wij zijn er dan ook erg trots op dat zoveel collega’s hun MBO-diploma gehaald hebben.”

A.S.Watson KV en TP medew HBO dipl uitreiking HR-dir UylenbergA.S. Watson School
Veel opleidingen zijn ontwikkeld door de A.S. Watson School. Dit jaar hebben 145 medewerkers met succes de MBO-opleiding voor Verkoop-
medewerker voltooid. Met deze opleiding wordt de kwaliteit van (aankomende) verkoopmedewerkers verhoogd, zodat ze de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Bovendien wordt de opleiding afgerond met een erkend MBO 2-diploma.

71 medewerkers ontvingen het MBO 3-diploma Verkoopspecialist. Dit zijn verkoopmedewerkers die eerst de MBO 2-opleiding Verkoopmede-
werker’ hebben gehaald en zichzelf verder wilden ontwikkelen tot verkoopspecialist.

Over A.S. Watson
Kruidvat maakt samen met Trekpleister en Prijsmepper deel uit van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. De drogisterijketen is in Nederland en België een belangrijke speler op de markt. Onder het motto `Steeds verrassend, altijd voordelig´ behoort Kruidvat met circa 900 winkels tot de Top 3 meest onmisbare merken van Nederland (EURIB 2014). Ook in België is de keten actief met meer dan 200 winkels. Trekpleister (180 winkels) onderscheidt zich als buurtdrogist, waar naast een voordelig assortiment, deskundige medewerkers een belangrijke rol spelen.


Deel dit bericht:


Careality