Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 september 2015

Therme Saigon Pink Lotus, wereldse beautygeheimen uit Vietnam

Sereniteit, vitaliteit en puurheid. Deze drie kenmerken vormen de basis voor de nieuwe Therme Saigon Pink Lotus Wereldkuur. De roze lotus is de Goddelijke Lotus van Boeddha en staat symbool voor schoonheid, vitaliteit en puurheid. De Therme Saigon Pink Lotus Wereldkuur bestaat uit 8 heerlijke producten die hun bijzondere geur danken aan de aroma’s van Roze Lotus, Amber, Vanille en Sandelhout. Niet alleen hebben de Saigon Pink Lotus producten een heerlijke geur, ook wordt de huid intens gevoed door de Amber- en Lotusextracten. Voor een zijdezachte, gladde huid die ook nog een keer superieur aanvoelt. Dit meldt leverancier Remark-Rogat in een persbericht aan Careality.

Doe je ogen dicht en droom weg naar verre oorden met Therme Saigon Pink Lotus Shower Satin
Vietnam, het land van weelderige schoonheid en indrukwekkende natuur. Roze Lotus, Amber, Vanille en Sandelhout zorgen voor een unieke geurervaring. Daarnaast wordt de huid zijdezacht dankzij de Amber- en Lotusextracten.
Remark Therme Saigon Pink Lotus range sept 2015

Therme Saigon Pink Lotus Shower Scrub voor een gladde en zachte huid
Voor een zachte, mooie en glanzende huid is het scrubben (ook bekend als exfoliëren) van de huid erg belangrijk. De huid wordt ontdaan van dode huidcellen en tegelijkertijd wordt de celvernieuwing van de huid gestimu-
leerd. Bijkomend voordeel is dat je mooi en egaal bruin zult worden én dat je bruine teint langer mooi blijft. De Therme Saigon Pink Lotus Shower Scrub maakt de huid zijdezacht en zorgt daarnaast voor een heerlijke romantische geur-
beleving. Dankzij de voedende Amber- en Lotusextracten droogt uw huid niet uit.

Pure wellness in bad met Therme Saigon Pink Lotus Bath Oil
Een weldadig aromabad laat geest en lichaam ontspannen en zorgt voor een welverdiend moment van rust. De badolie van Therme Saigon Pink Lotus ruikt heerlijk en voedt de huid intensief dankzij de Amber- en Lotusextracten. Deze rijke badolie schuimt niet. Completeer het bad ritueel met de weldadige verzorging van de Therme Saigon Pink Lotus Body Butter.

Rijke Therme Saigon Pink Lotus Body Butter verzorgt en verzacht de huid
Breng de heerlijk geurende Therme Saigon Pink Lotus Body Butter aan op je lichaam en zie hoe de verzorgende en romige butter smelt door de temperatuur van je huid. De Therme Saigon Pink Lotus Body Butter is een intens voedende Body Butter die de huid zacht maakt en heerlijk laat ruiken naar Roze Lotus, Amber, Vanille en Sandelhout. De actieve extracten van Amber en Lotus maken zelfs de meest droge huid weer zacht en soepel: de huid glanst en voelt zacht en glad, maar niet vet aan.

Heerlijk fris met de Therme Saigon Pink Lotus Body Mist
Luchtig, licht en verfrissend – een ‘splash’ van frisse energie, daar zorgt de Body Mist voor. Spray deze mist over het lichaam en haar en geniet van de subtiele, verfijnde geur van Roze Lotus, Amber, Vanille en Sandelhout. Je voelt je meteen verfrist, zonder de zwaarte van een parfum. De sprayflacon is gemakkelijk mee te nemen, zodat op elk moment van de dag van een moment van frisheid kan worden genoten. Tip: de Body Mist is ook zeer geschikt om uw interieur, wasgoed, linnengoed en/of kleding mee te parfumeren.

Therme Saigon Pink Lotus Massage Oil voor een moment van intense ontspanning
Een massage helpt lichaam en geest ontspannen en stimuleert ook nog eens de doorbloeding van de huid. De Therme Saigon Pink Lotus Massage Oil helpt lichaam en geest ontspannen dankzij de unieke, luxueuze geur. De huid wordt bovendien zijdezacht dankzij de Amber- en Lotusextracten. Tip: Verwarm de Massage Oil voor gebruik iets op tussen de handen, zodat de massage extra ontspannen aanvoelt.

Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream voor zachte, heerlijk geurende handen
De Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream bevat Amber- en Lotusextracten, die zorgen voor een intensieve hydratatie van de droge huid. Naast de verzorgende eigenschappen is ook de geur van de Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream een beleving: de verfijnde, lichtzoete aroma’s van Roze Lotus, Amber, Vanille en Sandelhout laten u wegdromen en zorgen voor een unieke geursensatie.

Therme Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks
Geef uw interieur een persoonlijke touch met Therme Fragrance Sticks. De natuurlijke rotan stokjes absorberen het parfum in de houder. Het parfum wordt de hele dag op subtiele wijze continu verspreid. De Therme Fragrance Sticks worden geleverd in een witte glazen houder die elegantie uitstraalt en daardoor in vrijwel elk interieur past. De Fragrance Sticks hebben een houder met een inhoud van 100 ml: goed voor ongeveer 12 weken een heerlijke geur.

Versterk het verzorgende effect en ontdek een totale geurbeleving
Het verzorgende effect van de afzonderlijke producten kan worden versterkt door het gebruik van meerdere producten uit dezelfde lijn. Kies voor een subtiele opbouw van geurlaagjes – de producten vullen elkaar aan en creëren samen een unieke, serene geurbeleving zonder ‘te zwaar’ of ‘te aanwezig’ te zijn. Combineer daarom de producten uit de Therme Saigon Pink Lotus lijn naar eigen inzicht en geniet de hele dag van de luxueuze geurbeleving en een heerlijk zachte en intens gevoede huid.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Saigon Pink Lotus Shower Satin 200 ml: Adviesprijs € 4,57
Saigon Pink Lotus Shower Scrub 200 ml: Adviesprijs € 8,63
Saigon Pink Lotus Bath Oil 100 ml: Adviesprijs € 7,62
Saigon Pink Lotus Body Butter 250 g: Adviesprijs € 9,10
Saigon Pink Lotus Body Mist 60 ml: Adviesprijs € 7,07
Saigon Pink Lotus Massage Oil 125 ml: Adviesprijs € 8,08
Saigon Pink Lotus Hand Cream 75 ml: Adviesprijs € 5,95
Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks: Adviesprijs € 9,95


Deel dit bericht:


Careality