Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 september 2015

Boek: The Hairy Dieters, echte mannen dieet, beter (w)eten, beter wegen

Deze week verschijnt het nieuwe boek van The Hairy Dieters. Ook in dit boek geven deze smulpapen hun eetgeheimen prijs. Dit schrijft Kosmos Uitgevers aan Careality.

Kosmos Uitgevers The Hairy Dieters - Echte Mannen DieetThe Hairy Dieters, Si & Dave, vielen dankzij hun eerste boek 20 kilo af. En de kilo’s bleven eraf! Nu, ruim een jaar later, eten ze nog steeds lekker, zonder aan te komen. Sterker nog, hun manier van eten is een manier van leven geworden. Het belangrijkste blijft: een dieet moet op de eerste plaats fantastisch lekker zijn. Beter (w)eten, beter wegen: afvallen voor de gewone man (en vrouw).

Dave Myers en Si King zijn geen professionele chefs maar wel echte foodies. Voor de BBC reizen ze al jaren op hun motor door Engeland. Van hun eerste dieetboek, The Hairy Dieters zijn meer dan 1,2 miljoen exemplaren in Engeland verkocht. In Nederland verscheen eerder al Echte mannen dieet (stiekem ook voor vrouwen). Voor iedereen met stevige trek.

Bekijk hier alvast een paar pagina’s.

Titel: The Hairy Dieters, echte mannen dieet (stiekem ook voor vrouwen). Beter (w)eten, beter wegen
Auteurs Dave Myers en Si King
Verschijningsdatum: 25 september 2015
Prijs: € 17,50
ISBN: 9789021560601

 


Deel dit bericht:


Careality