Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 september 2015

Dr. van der Hoog breidt Hypo Sensitivelijn uit met SOS balsem en Skin Protection Cream

Santesa Dr van der Hoog Hypo Sensitive SOS balsem tubeRuwe, droge plekjes en andere vormen van huidirritatie zijn typische kenmerken van een gevoelige huid. Dr van der Hoog biedt dé oplossing voor deze problemen door de lijn Hypo Sensitive uit te breiden met twee nieuwe producten: een die huidproblemen voorkomt en de ander die irritaties en wondjes geneest. De perfecte combinatie voor de geïrriteerde, overgevoelige huid!

Hypo Sensitive SOS balsem
De Hypo Sensitive SOS balsem kan worden gebruikt bij het optreden van wondjes en/of huidirritaties. De balsem kan worden gebruikt op het gezicht en het lichaam, maar ook bij schrale lippen of ruwe nagel-
riemen. Het laat een transparant filmpje achter op de geïrriteerde en overgevoelige huid, dit tegen bescherming van externe factoren zoals vuil en bacteriën.

De Hypo Sensitive SOS balsem is een echte alleskunner bij wondjes, kloofjes en huidirritaties:
– De SOS balsem gebruik je bij het verhelpen van huidirritaties
– Het versnelt het wondgenezingsproces
– Het herstelt de beschadigde huid
– Het verzorgt een ruwe schrale huid
– Op basis van 100% plantaardige vaseline die een beschermlaagje op de huid vormt en de huid
zo beschermt tegen externe factoren, zoals vuil en bacteriën
– Mango kernel butter helpt de huid te beschermen
– De balsem bevat Cacaoboter, shea butter en amandelolie, welke zorgen voor het hydrateren,
verzachten, voeden en herstellen van de ruwe en droge plekjes en tevens een hydraterend effect
heeft

Adviesprijs: €13,99

Santesa Dr van der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream
Skin Protection Cream
De Skin Protection Cream kan, samen met de Hypo Sensitive dagcrème, gebruikt worden op het gezicht maar ook op andere plekjes op het lichaam waar snel irritatie optreedt. Het is een crème die de huid beschermt en irritatie voorkomt en dus dagelijks gebruikt dient te worden. Om het gezicht ook tegen schadelijk UV-stralen te beschermen, bevat de crème SPF 15.

De Skin Protection Cream bevat:
– FOMBLIN® wat een beschermlaagje op de huid vormt, zodat deze beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf, zonder de poriën te verstoppen.
– Shea butter voor het voeden en verzachten van de huid.
– PENTAVITIN® wat zorgt voor intensieve hydratatie tot wel 72 uur lang. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
– PENTAVIN® waardoor de huid verzacht en verzorgd wordt en klachten als jeuk, schilfers en trekkerigheid worden verminderd met als resultaat een zachte en soepele huid.
– SYMCALMIN®, welke een kalmerende werking heeft op een droge en gevoelige huid.
– Aloë Vera zorgt voor een ondersteunende werking van het herstellend vermogen van de huid.

Adviesprijs: €12,99

Beide producten bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen, welke zorgen voor uitdroging van de huid.

Hypo Sensitive
Speciaal voor mensen met een gevoelige huid heeft Dr. van der Hoog de lijn Hypo Sensitive ontwikkeld. Een gevoelige huid kenmerkt zich door een dunne en fijne structuur en reageert snel op prikkels zoals hitte en kou met als gevolg een geïrriteerde huid.

De producten van Hypo Sensitive zijn gemaakt op basis van kalmerende echium olie, PENTAVITIN® en SYMCALMIN®, die het natuurlijk afweermechanisme van de huid helpen te versterken en zo de kans op huidreacties optimaal beperken. Het vermindert jeuk en een trekkerige huid. De huid wordt zo beter bestand tegen invloeden van buitenaf en een rode en geïrriteerde huid neemt zichtbaar af. De producten zijn vrij van parfum, alcohol en kleurstoffen.

 


Deel dit bericht:


Careality