Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 oktober 2015

DROGIST Bewust Beter in Bergschenhoek geopend

UnipharmaOnlangs opende drogist de Reiger hun nieuwe drogisterij onder de Drogist Bewust Beter vlag in Bergschenhoek. Het dorp in de provincie Zuid-Holland ten Noorden van Rotterdam telt ruim 17.000 inwoners.

De keuze van Drogist de Reiger om zich aan te sluiten bij DROGIST Bewust Beter is ingegeven door de  goede ondersteuning en het onderscheidende assortiment. Elementen die gecommuniceerd worden middels folders, direct mail, POS materiaal en de onderscheidende, herkenbare winkeluitstraling. Met de lokale invulling van het ondernemersechtpaar De Rooij in combinatie met de ondersteuning van DROGIST Bewust Beter gaat Drogist de Reiger met vertrouwen de toekomst in.

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

Wij wensen drogist de Reiger veel succes!

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality