Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 oktober 2015

Zzip®, een nieuwe revolutionaire behandeling van een koortslip

Ontdek de revolutionaire werking van Zzip® Koortslipbehandeling. Deze anti-koortslip behandeling zorgt binnen 2 dagen voor pijnverlichting en genezing. De formule vormt een dun laagje over de koortslip dat ervoor zorgt dat de verspreiding van het koortslip virus voorkomen wordt. Het pijnlijke, branderige gevoel wordt onmiddellijk na gebruik verlicht. Dit meldt leverancier OTC Pharma in een persbericht aan Careality.

OTC Pharma Zzip koortslip verzorgingWat is een koortslip?
Koortslippen worden ook wel koortsblaasjes genoemd. Meestal worden deze op de lippen of rond de mond gevormd. Koortslip is de meest voorkomende virale infectie en wordt veroorzaakt door Herpes Simplex Virus – type 1 (HSV-1).

Wie kunnen een koortslip krijgen?
Ongeveer 90% van alle mensen is drager van het herpes Simplex Virus. Bij slecht 20% van de mensen breekt de koortslip regelmatig (twee tot drie keer per jaar) uit in de vorm van lipblaasjes. Mannen en vrouwen krijgen even vaak een koortslip.

Wat is Zzip®
Zzip is een filmvormende vloeistof voor de behandeling van een koortslip.

Zzip vormt een beschermend, ademend laagje over de koortslip en voorkomt daarmee dat het herpes-simplexvirus type 1 (HSV-1) zich verder verspreidt.

Zzip  zorgt ervoor dat het pijnlijke, branderige gevoel direct minder wordt.

Zzip  biedt tevens bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Zzip vertraagt en vermindert de verspreiding van het virus.

Zzip activeert de genezing van de koortslip.

Zzip verlicht de jeuk en het tintelende gevoel.

Wanneer beginnen met Zzip®?
Als je een tintelend of brandend gevoel in je gezicht of op je lippen voelt, kan dat het eerste teken zijn van koortsblaasjes, oftewel een koortslip. Dit houdt in dat de koortslip zich begint te ontwikkelen. Dit is het moment dat je moet beginnen met de koortslip behandeling. Hoe sneller je met de behandeling begint hoe sneller het geneest.

Eigenschappen van Zzip®
– Dermatologisch getest – Diervriendelijk – Zonder parabenen – Veilig voor alle huidtypen

Waar is Zzip® verkrijgbaar?
Bij de DA, DIO, De Tuinen, de betere Drogist en Apotheek.

Meer info
www.zzip.ch en facebook www.facebook.nl/ZzipNL


Deel dit bericht:


Careality