Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 oktober 2015

Boek: ‘Keer je Kankerkansen’ van Dr. Konrad Kemagg

Notitia Uitgeverij Keer-je-kankerkansen“Kleine veranderingen in leefstijl en voedingspatroon verlagen het risico voor kanker aanmerkelijk”. Dat schrijft Konrad Kemagg in zijn boek ‘Keer je Kankerkansen’, dat alle beschikbare wetenschappelijke informatie over risicoverlaging van de vijftien meest voorkomende vormen van kanker overzichtelijk en op een leesbare wijze samenvat. Dit meldt Uitgeverij Notitia in een persbericht aan Careality.

Iedereen loopt het risico om door kanker te worden getroffen. Een confronterend gegeven dat je niet uit de weg kunt gaan. In zijn boek geeft de auteur aan hoe we door onze voeding, leefpatroon, beroep, medicijngebruik en voedingssupplementen de kans op kanker kunnen verlagen. Dr. Konrad Kemagg (1972) is kwantitatief sociaal wetenschapper en schrijft voor een breed publiek over evidence-based gezondheidszorg.

ISBN 978-90-829732-2-5
318 pag
€ 19,95
Uitgeverij Notitia Bilthoven


Deel dit bericht:


Careality