Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 oktober 2015

DROGIST Bewust Beter in Woudrichem vernieuwd

Donderdag 1 oktober heropenden Barbara van der Matten en haar team hun vernieuwde DROGIST Bewust Beter For You te Woudrichem. Woudrichem is een oude vestingstad in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 4500 inwoners.

Na de aansluiting bij DROGIST Bewust Beter in 2011 is de drogisterij nu aangepast naar de laatste formule uitgangspunten. De “Bewust Beter” wand laat duidelijk het natuurlijke assortiment in de winkel zien, welk in de folders terugkomt op de Bewust Beter pagina’s. Dit gecombineerd met  bijbehorend POS materiaal. Het parfumerie en verzorgingsassortiment wordt uitgelicht in de “Luxe wand”. Hiermee is Drogist For You weer volledig up-to-date.

Bewust beter 1        Bewust beter

DROGIST Bewust Beter staat voor;
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

Barbara en team veel succes!

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality