Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 oktober 2015

Luxe en ultraromige shower mousses, van Greenland Fruit Emotions

Greenland fruit emotions shower mousse aardbei anijsDouchen is een prima tijdbesparend alternatief voor een uitgebreid badritueel en een goed begin van de dag. Tijdens het douchen willen we het beste voor onze huid en prikkelen we de zintuigen. Met de douche innovatie van Greenland voelt je huid zachter en ruikt deze lekkerder dan ooit. Onze zachte en romige Fruit Emotions shower mousses zijn beschikbaar in drie heerlijke geurcombinaties en verpakt in de kenmerkende aluminium flessen. De geuren papaya-lemon, lime-vanilla en strawberry-anise zijn verkwikkend en bevatten een zeer hoog percentage natuurlijke ingrediënten: tenminste 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Ze zijn vanzelfsprekend vrij van onder andere SLS/ SLES, minerale oliën en parabenen. Kortom: een natuurlijke weldaad voor lichaam en geest!

Treat your senses, naturally!
Hiermee maak je van elke douchesessie een fantasievolle belevenis. Fruit Emotions shower mousses prikkelen je zintuigen: de mousse voelt zijdezacht aan op je huid en ruikt heerlijk. Daarnaast zien de verpakkingen er verleidelijk uit: de shower mousses zijn verpakt in stijlvolle aluminium flessen. Breng de mousse aan op je hand en hul jezelf in het zachte romige schuim. Sluit je ogen en geniet. De flessen zelf zijn het resultaat van een technisch hoogstandje: de mousses zijn vrij van drijfgas en worden met zuivere lucht op druk gebracht. Dit maakt ze zeer zuinig in gebruik omdat maar liefst 99.9% van de inhoud wordt benut.

De bijzondere eigenschappen op een rij:
– Drie bijzondere geurcombinaties: papaya-lemon, lime-vanilla en strawberry-anise
– Tenminste 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
– Vrij van parabenen, kleurstoffen, SLS, SLES, minerale oliën, micro plastics, gluten, alcohol, ftalaten en siliconen
– Geschikt voor vegetariërs en veganisten
– Geschikt voor alle huidtypen
– Prikkelen je zintuigen: de ultra zachte mousses ruiken goed, voelen goed op je huid en de verpakkingen zien er goed uit
– Vrij van drijfgas, worden op druk gebracht met zuivere lucht
– Efficiënt in gebruik

Prijs en verkrijgbaarheid
Greenland Fruit Emotions shower mousses (consumentenadviesprijs €14,50) zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels. Voor meer informatie kan de consument kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com


Deel dit bericht:


Careality