Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 oktober 2015

Vitaminstore opent 30ste winkel, op het Gelderlandplein in Amsterdam

Vitaminstore Gelderlandplein Amsterdam2Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar gezondheidsproducten de laatste jaren dan ook sterk toenemen.

De opening van de 30ste vestiging op het Gelderlandplein in Amsterdam is een mooie mijlpaal in de groei van Vitaminstore, op weg naar landelijke dekking. De combinatie van een winkel met een unieke juicebar maakt dit tot een van de snelst groeiende ketens van Nederland. Dit schrijft Vitaminstore in een persbericht aan Careality.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Het team helpt dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes voor de klant. In de frisse winkels van Vitaminstore tref je een breed assortiment aan van vitamines, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers en sportvoeding die een gezonde lifestyle ondersteunen.

Vitaminstore Gelderlandplein AmsterdamWe krijgen tegenwoordig lang niet altijd meer voldoende groente en fruit binnen en ook hier speelt Vitaminstore op in. In elke nieuwe winkel is er een hippe juicebar waar verse sappen worden bereid met extra gezonde ingrediënten zoals bijvoorbeeld spirulina voor meer energie of chiazaad voor een betere weerstand. Er worden ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers gemaakt met namen als Green Magic of Mango Mania.

De 30ste Vitaminstore is de 8ste in regio Amsterdam. Na de winkels in Osdorp, de Haarlemmerstraat, Beethovenstraat, Kinkerstraat, Oostpoort en twee in Stadshart Amstelveen, diende deze mooie kans zich aan om ook in Buitenveldert open te gaan op het Gelderlandplein. Tijdens de feestelijke openingsweek vanaf 19 oktober zijn er tal van gezonde openingsaanbiedingen en is er de mogelijkheid tot het proeven van de verse juices.

Alle enthousiaste winkelmedewerkers heten u van harte welkom!


Deel dit bericht:


Careality