Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 oktober 2015

Feest bij opening ‘nieuwe formule’ Etos op Gelderlandplein in Amsterdam

Etos op het Amsterdamse Gelderlandplein verhuist naar een andere plek. “Wij gaan naar het al gerenoveerde deel van het winkel-
centrum”, vertelt winkelmanager Sandra van den Bulk. “Onze Etos komt bij de nieuwe ingang aan de Willem van Weldammelaan.” Woensdag 28 oktober gaan om 9.00 uur de deuren van de compleet vernieuwde Etos open. De feestelijke dag wordt samen met de klanten gevierd. Er zijn tal van leuke acties en speciale aanbiedingen. Dit meldt Etos in een persbericht aan Careality.

Op de openingsdag staat tot 10.00 uur voor elke klant een glaasje alcoholvrije bubbels klaar. MEarcel Brienne, bekend van onder andere Koffietijd, is van 10.00 tot 13.00 uur in de winkel om klanten advies te geven over bepaalde homeopathische middelen. Ook voor de kinderen is het feest bij de Etos: er is een kleurwedstrijd en ’s middags bezoekt een ballonnenclown de winkel. Na de opening blijft het extra gezellig bij de nieuwe Etos. Zo zal er vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober een visagist klanten tips over make-up en huidverzorging geven.

Nieuwste formule
De Etos op het Gelderlandplein is de eerste winkel in Nederland die volgens de nieuwste formule is ingericht. Met onder andere een nieuwe beauty- en geurenafdeling met tips voor een compleet nieuwe look. Daar vinden klanten ook het nieuwe Etos make-up assortiment. De winkel heeft als eerste winkel in Nederland het nieuwe logo van Etos op de gevel. Dat is een afgeleide van het logo uit 1919. Sinds dat jaar staat Etos al voor de klanten klaar met het beste advies, goede producten en de beste acties. Winkelmanager Sandra van den Bulk en haar medewerkers nodigen iedereen van harte uit om langs te komen in hun Etos. “We bieden scherpgeprijsde kwaliteitsproducten, een ruime keuze in assortiment, uitstekende service en een prettige winkelomgeving. En daarbij is het natuurlijk gewoon gezellig bij ons!”


Deel dit bericht:


Careality