Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 oktober 2015

Nieuw(s) van Jordan ‘love your teeth’

In juli van dit jaar kwam het zorgwekkende nieuws naar buiten: kindergebitten in Nederland zijn er slecht aan toe! Naar schatting 40.000 jonge kinderen tussen twee en zeven jaar hebben een ernstig verwaarloosd melkgebit* Dit meldt Remark Groep BV in Rogat in een persbericht aan Careality.

Innovaties van Jordan: Individual Cats en Individual Flexible

Remark Jordan Vogue Girl FlexibleRemark Jordan Vogue Girl CatsMaar ook bij iets oudere kinderen is goede mondhygiëne ontzettend belangrijk!  Voor veel kinderen blijkt het tweedaags poetsen namelijk een hele opgave. Vanaf een jaar of negen zijn veel kinderen klaar met wisselen en wordt het poetsen juist nog belangrijker. Voor kleine kinderen zijn er veel soorten leuke (kinder)tanden-
borstels, maar daarna zijn de tandenborstels vaak saai. Jordan heeft daarom de Individual tandenborstels ontwikkeld met een cool design. Nu zijn ze er zelfs met een heus VOGUE Girl design, speciaal voor jonge meiden! Hoe gaaf is het om je VOGUE Girl collectie te kunnen uitbreiden met een mooie (en goede!) tandenborstel?

VOGUE Girl is het succesvolle lifestyle concept voor meisjes in de leeftijd van acht tot dertien jaar. VOGUE Girl staat bekend om de vrolijke ontwerpen en friszoete geurtjes en is daardoor erg populair bij meiden!

Speciaal voor jonge meiden ontwierp Jordan twee unieke tandenborstels in de look & feel van VOGUE Girl: de Individual Cats en Individual Flexible. De Jordan Individual Reach Soft tandenborstel heeft een lange, smalle greep en een kleine borstelkop, waardoor je je tanden zorgvuldig en precies kunt poetsen.

De Individual Cats is een transparante tandenborstel, met een leuke kattenprint op het handvat. De Individual Flexible heeft een gestreept patroon. Beide designs vind je terug in de VOGUE Girl cosmetica producten. Dit maakt deze tandenborstels tot een ideale match met de andere VOGUE Girl producten!

De adviesprijs van deze tandenborstels is € 2,74

*Onderzoek door RTL nieuws, in samenwerking met 66 tandartsen

Jordan Dental Sticks regular & Easy Reach Flosser

Naast het poetsen van je tanden is extra verzorging van je gebit erg belangrijk om het gezond en fris te houden. Voordat je je tanden gaat poetsen is het verstandig om eerst je tanden te stoken of te flossen. Door deze interdentale reiniging van je gebit haal je etensresten tussen de tanden weg en voorkom je de vorming van plaque op je tanden. Daarnaast bevordert het interdentaal reinigen van je gebit de doorbloeding en gezondheid van je tandvlees. De bezoekjes aan de tandarts zullen een stuk aangenamer worden. Mondverzorgingsmerk Jordan biedt een ruim assortiment tandenstokers, floss en interdentale borsteltjes aan. Voor de optimale reiniging van het gebit heeft Jordan een tweetal nieuwe producten ontwikkeld:

Remark Jordan sticksTandenstokers
Tandenstokers zijn bedoeld om de ruimte tussen de tanden te reinigen. Zo verwijder je op eenvoudige wijze plaque en voedselresten. De tandenstokers van Jordan zijn gemaakt van stevig berkenhout (van nature is dit hout ontsmettend) en hebben een driehoekige vorm, die goed tussen de tanden komt. De textuur en het licht schurende oppervlak zorgen voor een effectieve en grondige reiniging.

Geen gebit is hetzelfde, daarom biedt Jordan voor elk gebit een oplossing op maat. De Dental Sticks van Jordan zijn verkrijgbaar in drie maten, Thin, Extra Thin en nu ook in Regular! Zo is er voor elk gebit een perfecte tandenstoker. De Jordan stokers zijn aan twee kanten te gebruiken en liggen erg prettig in de hand.

Remark Jordan Easy Reach FlosserFlosser

Door te flossen maak je de ruimtes tussen de tanden en kiezen schoon, op plekken die een tandenborstel niet of moeilijk kan bereiken. De ergonomische Easy Reach Flosser is speciaal ontworpen om gemakkelijk de kiezen achterin de mond te bereiken. Het unieke design combineert flossdraad met een tandenstoker. Het Easy Slide flossdraad rafelt niet en heeft een muntsmaak voor een fris en schoon gevoel. Door het indrukken van de Easy Reach Flosser aan de zijkanten wordt het flossdraad optimaal gespannen. De Easy Reach Flosser is zowel thuis als onderweg praktisch én hygiënisch in gebruik. Jordan adviseert te flossen vóór het tandenpoetsen, vergelijk het met schoenen poetsen: je verwijdert eerst de viezigheid en daarna poets je alles schoon!

De adviesprijs van de Dental Sticks Regular is € 2,79.

Jordan introduceert twee nieuwe innovatieve tandenborstels

Maar liefst 92% van de consumenten maakt zich zorgen over verkleuring van de tanden. Naast een schoon en gezond gebit is voor veel mensen dus ook een witte glimlach erg belangrijk.  Tot slot is er een grote groep consumenten met gevoelige tanden en tandvlees die altijd op zoek zijn naar betere producten.

Een schoon, fris en wit gebit geeft een prettig en zelfverzekerd gevoel. Onlangs publiceerde de  Volkskrant een artikel, waaruit bleek dat een goede tandenborstel belangrijker is dan de tandpasta die wordt gebruikt!* 

Jordan speelt, met de introductie van twee innovatieve producten, in op de wens naar witte tanden en consumenten met gevoelige tanden. De nieuwe producten van Jordan zijn niet alleen effectief en makkelijk in gebruik, maar worden ook gekenmerkt door een uniek, opvallend en innovatief design. Een tandenborstel moet er natuurlijk ook mooi uitzien!

Remark Jordan tandenborstel Target White Medium

Remark Jordan tandenborstel Target Sensitive Ultrasoft

Speciale borstelharen gaan verkleuringen op tanden tegen
Dit is de tweede Jordan tandenborstel, die zich specifiek richt op verkleuring van de tanden. De Jordan Target White heeft – net als de bekende Jordan Shiny White tandenborstel – een medium borstelhoofd met WhiteTech borstelharen. Deze speciale haren zorgen voor een effectieve verwijdering van verkleuringen. De Activetip aan de bovenkant van het borstelhoofd garandeert een goede bereikbaar-
heid tussen de tanden. De Jordan Target White heeft een prachtig design met een slank, ergonomisch handvat met anti-slip grip voor precisie en comfort.

De Jordan Target White tandenborstel is verkrijgbaar in 1 kleur, met een handvat in vier verschillende designs.

Poets gevoelige tanden zacht, maar wél effectief!
Gevoelige tanden en tandvlees kunnen zorgen voor veel ongemak en pijn tijdens het tanden poetsen. Een speciale tandenborstel kan het poetsen van de tanden een stuk aangenamer maken. Speciaal voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees introduceert Jordan daarom de Target Sensitive. Deze superslanke tandenborstel heeft ultrasofte silky borstelharen voor een diepe, effectieve én zachte reiniging van het gebit. Het kleine borstelhoofd zorgt ervoor dat u makkelijk het gehele gebit kunt reinigen en minder druk uitoefent op het vaak gevoelige tandvlees. Het slanke design met anti-slip grip zorgt voor optimale precisie en comfort.

De Jordan Target Sensitive is verkrijgbaar in 2 kleuren, met handvatten in 4 verschillende designs.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Jordan Target White Medium           Consumentenadviesprijs € 1,99
Jordan Target Sensitive                     Consumentenadviesprijs 1,99

* http://www.volkskrant.nl/wetenschap/parodontax-of-huismerk-merk-tandpasta-maakt-niets-uit~a3963708/

Over de Remark Groep:
Jordan is een distributie merk van de Remark Groep BV in Rogat, een onderneming die zich richt op de productie, verkoop en distributie van diverse innovatieve cosmeticaproducten in zowel Nederland als daarbuiten. De Remark Groep heeft een groot portfolio met daarin merken als Vogue Girl, Vogue Exclusive, Vogue Women, THERME, Bio-Oil, Dr. E.J. Swaab, Nestosyl, Glycerona, Amando, De Vergulde Hand. Zie ook www.remarkgroep.nl

 


Deel dit bericht:


Careality