Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 oktober 2015

Voorkom nare luchtjes met THERME

Een frisse geur onder de oksels vinden we belangrijk, maar zeggen dat iemand stinkt durft maar 12 procent! Dat blijkt uit een enquête van een drogisterijketen onder bijna 2.000 Nederlandse mannen en vrouwen. Deodorant is bijna onmisbaar, zo blijkt het onderzoek.* Dit meldt leverancier Remark in Rogat in een persbericht aan Careality.

Remark Therme Anti Transparant StickEr zijn verschillende manieren om zweet aan te pakken. Door dagelijks schone (onder) kleding aan te trekken, je oksels te wassen met water en een mild product en het gebruik van een goede anti-transparant kun je de nare geurtjes die bij zweten ontstaan grotendeels voorkomen. Je kunt kiezen voor een parfum deodorant of een Anti-Transpirant. Een parfum deodorant maskeert geurtjes en een Anti-Transparant pakt de geurtjes en het zweet-
probleem bij de bron aan. Afhankelijk van je persoonlijke zweetklachten is er altijd een THERME product dat bij je past!

Remark Therme Anti Transparant sensitive CreamTHERME Anti-Transpirant Sensitive Stick, zonder Aluminiumchlorohydraten!
(50gr – € 6,05)

Jaarlijks zijn er veel discussies over het ingrediënt Aluminiumchlorohydraat. Hoewel wetenschappelijk niet bewezen is dat je hier kanker van krijgt, zijn er toch veel mensen die producten prefereren zonder dit ingrediënt. Vaak kiezen deze mensen daarom een Parfum Deodorant. THERME heeft een Anti-Transpirant Stick waar dit ingrediënt ook niet inzit maar wel met een betere werking tegen zweet. Dit product is zeer geschikt voor de gevoelige huid en zowel voor heren als dames geschikt.

THERME Anti-Transpirant Sensitive Cream (60 ml – € 7,07 euro)
De uitgebalanceerde en milde samenstelling van de THERME Anti-Transparant Sensitive Cream zorgt voor een effectieve werking. Deze Anti-Transparant voorkomt overmatige vochtvorming, zodat de huid droog en fris aan-
voelt. Deze crème smeert goed uit en is geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

THERME 5 dagen behandelspray (25 ml – € 16,22 euro) Remark Therme Anti Transparant 5 dgn behandelspray
Zweetplekken in je overhemd of T-shirt kunnen je een onzeker gevoel geven. De THERME 5 dagen behandelspray biedt uitkomst: deze spray werkt effectief tegen een vervelende zweet-
geur en voorkomt transpiratie (vlekken). Door de speciale samenstelling werkt het maximaal 5 dagen.

De 5 dagen behandelspray werkt diepgaand en langdurig op de bacteriën die een zweetgeur veroorzaken. Ook geschikt voor zweetvoeten en/of zweethanden. ’s Avonds voor het slapen 3 tot 4 keer sprayen op de fris gewassen en schone huid en goed laten opdrogen.

Remark Parfum deodorant*Bron: http://nu.nl/gezondheid/4150803/liever-zweetplekken-dan-zweetgeur.html

THERME Parfum Deodorant (50 ml – € 5,95)
Om nare zweetgeurtjes te verhullen kun je kiezen uit vier verschillende THERME Parfum Deodorants. Deze zitten in een extra kleine bus, met een fijne vernevelaar die werkt op luchtdruk in plaats van drijfgas. Slechts 1 seconde sprayen is genoeg voor een hele dag een fris gevoel! De Parfum Deodorant laat geen witte strepen achter en is zuinig in gebruik.

THERME Parfum Deodorant is leverbaar in de geuren Thalasso, Lomi Lomi, Bali Flower en Zen White Lotus.


Deel dit bericht:


Careality