Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 oktober 2015

Directeur Pour Vous wordt franchisenemer bij eigen organisatie

PourvouspaulienruiterkleinDe huidige Directeur Operations van Pour Vous parfumerie, Paulien Ruiter, heeft besloten zelf als Franchisenemer te starten bij Pour Vous parfumerie, aldus Pour Vous in een persbericht aan Careality. Vanaf 1 december zal zij mede eigenaar zijn van Pour Vous parfumerie de Leidsestraat in Amsterdam alwaar nationale- en internationale beautyliefhebbers 7 dagen per week terecht kunnen voor professioneel beauty advies.

“Het is natuurlijke een bijzondere carrière switch”, aldus Paulien Ruiter. Na bijna 19 jaar Pour Vous te hebben mogen aansturen stond zij open voor andere uitdagingen. Dat Ruiter samen met de huidige eigenaar dhr. Ophof deze winkel gaat aansturen ziet Pour Vous als een perfecte match met een groot voordeel voor alle partijen. Managing Director Leo van Welij is zeer te spreken over het nieuws; “meer vertrouwen kunnen we als franchiseorganisatie niet krijgen”, aldus van Welij.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 40 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.


Deel dit bericht:


Careality