Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 oktober 2015

Nieuwe Holland & Barrett opent in Krimpen aan den IJssel

Holland & Barrett Benelux sluit de maand oktober feestelijk af met de opening van haar 180ste filiaal. Vrijdag 30 oktober opende de keten van gezondheidswinkels een nieuwe Holland & Barrett locatie in Krimpen aan den IJssel, aan het Raadhuisplein 46.

Holland & Barrett Krimpen a.d. IJssel notenbarHolland & Barrett winkels hebben een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten in haar assortiment waarbij de nadruk ligt op innerlijke en uiterlijke verzorging. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, theeën, kruiden en natuurlijke verzorgings- en relaxproducten.

Holland & Barrett Benelux heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.

PROEVEN EN RUIKEN
De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een meer interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen.

Holland & Barrett Krimpen a.d. IJssel personeel

De ‘Fruits & Nuts bar’ biedt een ruim assortiment waar klanten zelf noten en zuidvruchten kunnen kiezen, scheppen en wegen. Voor de theeliefhebbers is er de ‘Tea bar’ met overheerlijke en inspirerende thee melanges. De ‘Tea bar’ laat je het aroma ruiken van diverse geselecteerde theeën. Bij de ‘Oils & Vinegar bar’ kun je zelf een flesje vullen met een olie of azijn naar keuze. Het unieke ‘Scent station’ is dé plek waar je een variëteit aan geuren kunt ruiken van geurkaarsen en wierook. Of stel een eigen geur samen met kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) laat smelten.

Kortom de Holland & Barrett winkels zijn een totale wellness beleving, waar onze medewerkers klaar staan met voor ieder een passend advies.


Deel dit bericht:


Careality