Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 november 2015

Nieuw van DARO: Suikervrije keelsiroop in drie unieke smaken

Zodra de ‘R’ in de maand komt, neemt de kans op verkoudheid toe. Ook een griepje heb je maar zo te pakken! Vaak begint een verkoudheid met keelpijn, een pijn die erg vervelend kan aanvoelen. Het gebruik van een hoestsiroop kan dan zorgen voor verlichting van de klachten. DARO heeft al enkele jaren de Tijmsiroop (in drie varianten) in het assortiment. Dit schrijft leverancier Remark in een persbericht aan Careality.

Remark Daro Drop Siroop

DARO heeft onderzocht waar consumenten behoefte aan hebben bij een beginnende verkoudheid, een zere keel of hoestklachten. Uit dat onderzoek is gebleken, dat er veel vraag is naar suikervrije siropen, met name ook voor jonge kinderen. Daarnaast zoeken de consumenten naar producten die hun weerstand verhogen, met een lekkere smaak en het liefst met een antibacteriële werking. Reden voor DARO om drie nieuwe hoestsiropen te ontwikkelen. Al deze siropen zijn suikervrij en hebben elk een verzachtende werking en een bijzonder lekkere smaak. Vanaf nu kan de consument bewust kiezen voor een suikervrije keelsiroop, zonder bijwerkingen, in zijn of haar favoriete smaak! De drie nieuwe hoestsiropen bevatten geen kleurstoffen, melksuiker of zout en zijn geschikt voor volwassenen en baby’s vanaf 6 maanden.

NIEUW – DARO Drop Siroop
Als je last hebt van beginnende keelpijn wordt vaak gezegd; “Moet je een dropje nemen”. Maar, een dorpje proef je met name in je mond en niet in je keel. Met de DARO Drop Siroop heb je een heerlijke verzachtende siroop die verzachtend werkt bij keelpijn en hoesten. Wist je al dat drop de speekselaanmaak verhoogt en dat het tevens verlichting biedt bij kriebelhoest?

NIEUW – DARO Echinacea siroop met Munt
Echinacea is een kruid dat in Nederland veel gebruikt wordt ter ondersteuning van de weerstand. Tevens draagt Echinacea bij aan de gezondheid van luchtwegen. DARO heeft daarom een nieuwe hoestsiroop ontwikkeld met Echinacea en munt. Munt is een genezend kruid en heeft daarnaast ook nog een antibacteriële werking. Door de toevoeging van Munt heeft de DARO hoestsiroop Echinacea met munt een heerlijke frisse smaak.

NIEUW – DARO Vlierbes siroop met kaneel
Hippocrates, geneesheer uit het oude Griekenland, roemde de vlierbes al om zijn medicinale kwaliteiten. De vlierbes werd zelfs gebruikt bij wondbehandelingen. Van de vlierbes wordt door universitaire wetenschappers vermoed dat het antivirale eigenschappen heeft. Ook werd vroeger vaak geadviseerd om bij hoest of keelpijn een eetlepel kaneel te nemen. Vlierbes en kaneel dragen beide bij aan versterking van het immuunsysteem. DARO heeft deze twee oude wijsheden gecombineerd in een heerlijke Vlierbes siroop met Kaneel. De kaneel geeft een heerlijke warme en rijke smaak aan de siroop.


Deel dit bericht:


Careality