Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 november 2015

THERME Ayurveda Massage Oil zorgt voor een stressvrij moment na een drukke dag

Op woensdag 4 november 2015 is het Stress Awareness Day. Op deze dag staan we stil bij stress en de gevolgen ervan. Vaak kun je door je dagelijkse ritme aan te passen al grotendeels dagelijkse stress verminderen. Bijvoorbeeld door een half uurtje per dag te reserveren voor het ultieme stressvrije moment: verwen jezelf en je geest met een lekker bad, een warme douche of met een lekker gezichtsmaskertje. Je zult merken dat de stress dan even helemaal van je afglijdt! Dit schrijft leverancier Remark in Rogat aan Careality.

Elke persoon ervaart stress, ervaart stress op een andere manier. Wat voor de een heel stressvol kan zijn, vindt de ander een doodnormale zaak. Hoe dan ook: af en toe is ontstressen een noodzaak! Een warm bad of een warme, lange douche kan helpen om stress te verminderen en je gedachten even los te laten. De volgende wellness producten van THERME zorgen voor een ultiem verwen- en stressvrij momentje op je dag!

Remark Therme Ayurveda Massage OilTHERME Provence Lavender Bath Oil Lavendel staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Geniet van een ontspannend bad en laat de waardevolle extracten in de THERME Provence Lavender badolie hun werk doen. Tijdens het warme bad verdampen de werkzame stoffen uit de etherische oliën. Deze essentiële stoffen worden via inademing en via de huid opgenomen in je lichaam waar ze hun heilzame werking kunnen doen. Je spieren ontspannen volledig en je komt weer helemaal tot rust.

THERME Ayurveda Massage Oil Één van de oudste medische systemen aller tijden is Ayurveda. De letterlijke vertaling van het woord Ayurveda is ook wel ‘levenskennis’. De Ayurveda is een eeuwenoude Indiase geneeskunde, waarbij de nadruk ligt op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van voeding, meditatie en intens ontspannende lichaamsbehandelingen. Laat je daarom lekker masseren met de THERME Ayurveda Massage Oil en ontspan met de kruidige en lichtzoete aroma’s van Sinaasappel, Patchoeli en Sandelhout. TIP: Verwarm de massageolie voor door de flacon even op een verwarming te zetten.

Ontstress je gezicht in slechts 3 minuten Stress zie je vaak terug in je gezicht. Je huid kan er wat dof uitzien en bij sommige personen ontstaat spontaan een onzuivere huid. Met de reinigende, verzorgende en verkwikkende 3-minutes Face Masks van THERME kan je in slechts 3 minuten tijd je gezichtshuid ’ontstressen’. THERME heeft 3 verschillende maskers voor een ontspannen en verzorgde gezichtshuid. Maak je keuze uit de Japanese Sento Serum Silk Mask, Thalasso Energy Face Mask en de Zen White Lotus New Skin Face Mask.


Deel dit bericht:


Careality