Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 november 2015

NIEUW: Careality stroopt in 2016 haar mouwen op met Careality@work!

0159 XC ontwerp4 Careality@WORKBeste lezer,

Careality is na 11 jaar aanwezigheid in de drogisterijbranche niet meer weg te denken als belangrijke informatiebron voor onze lezers. De afgelopen 11 jaar zijn wij 6 x per jaar verschenen met een uitgave met onder andere diepte interviews met vooraanstaande personen uit de branche, hebben wij branchevisies gepubliceerd, mochten wij u een kijkje binnen bij verschillende organisaties geven, brachten wij inzicht in de diverse categorieën en hebben wij u meegenomen voor een bezoek op de winkelvloer. Een vakblad primair geschreven en gemaakt voor managers binnen de drogisterijbranche…

Nieuwe uitgave Careality@work
Maar Careality heeft groot nieuws! De adviesfunctie van de medewerkers in de drogisterij zal de komende jaren aan belang toenemen. Daarom stroopt Careality vanaf 2016 haar mouwen op met de nieuwe uitgave Careality@work. Een nieuw vakblad op A4 formaat waarin het zich met diverse thema’s, interviews en achtergrondverhalen richt op de drogisten, assistent-drogisten en verkoopmedewerkers op de winkelvloer. Careality@work zal daarnaast ook worden verspreid bij managers en andere beslissingsbevoegden op het gebied van inkoop. Seizoensgebonden producten en innovaties krijgen uitgebreid de aandacht. Ook kunnen drogisten en verkopers via een drogistenpanel hun ervaring met de beschreven categorie en producten delen. Het doel van Careality@work is de advisering op de winkelvloer te ondersteunen, verkoopondersteunende informatie te brengen en de nieuwsvoorziening in de drogisterijbranche te optimaliseren.

Met de komst van Careality@work gaat er wel iets veranderen in de verschijningsfrequentie van de reguliere Careality. Deze zal vanaf 2016 5 x per jaar gaan verschijnen. Careality@work zal ook 5 x per jaar verschijnen waarbij beide bladen elkaar elke maand (afgezien van de zomerstop) zullen aflossen. Daarnaast blijft Careality uiteraard actueel door het dagelijks bijhouden en publiceren van nieuwsitems op onze website www.careality.nl.

De eerste uitgave van Careality@work zal verschijnen in maart 2016 en toegezonden worden aan drogisterijen, gezondheid- en reformwinkels binnen Nederland. Per winkeladres zal 1 exemplaar worden verstuurd. Wilt u graag dat uw medewerkers de uitgave thuis ontvangen, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief een medewerkersabonnement afsluiten. Voor € 22,00 (excl. btw) per jaar ontvangt uw medewerker 5 edities op het thuisadres.

Wilt u als medewerker binnen de drogisterijbranche zich graag aanmelden voor het drogistenpanel (testen producten, schrijven reviews enz.) dan kan dat via info@luteijntrademedia.nl. Wij nemen dan t.z.t. contact met u op.

Careality gaat @work…..gaat u mee?

Hartelijke groet,

Paulette Luteijn en Peter Luteijn
Uitgevers Careality / Careality@work
Ivonne de Thouars
Hoofdredactrice Careality/Careality@work


Deel dit bericht:


Careality