Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 november 2015

Kruidvat Rotterdam is de beste Kruidvat-winkel van Nederland

NGefeliciteerd klanten en medewerkers van Kruidvat Rotterdam! De winkel aan het Marinus Bolkplein 26 in Rotterdam is namelijk uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat van Nederland’. Gisteravond verraste de directie van Kruidvat het nietsvermoedende winkelteam dat de landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd heeft gewonnen. Naast de prestigieuze titel mag het hele team ook een lang weekend op citytrip naar Londen. Om de overwinning te vieren worden de eerste 100 klanten van deze winkel vanochtend getrakteerd op een gebakje.

Winkelmanager Marica Nujic straalt van oor tot oor: “Dit is echt fantastisch! We hebben een zeer enthousiast en betrokken team dat zich iedere dag voor 100 procent inzet. Ik ben ontzettend trots op dit resultaat en wat we samen hebben bereikt. Het is geweldig dat we dit met het hele team mogen gaan vieren tijdens de citytrip naar Londen. Natuurlijk mogen onze klanten ook meedelen in de feestvreugde. Vanochtend trakteren we daarom op gebak!”

Het dolblije team ontving de prijs uit handen van directieleden Johan Boeijenga, Paul Vissers en Ton Witteveen van Kruidvat: “Het zijn de medewerkers die het verschil maken bij al onze filialen. Hier bij Kruidvat Rotterdam laten ze zien waar het om gaat: passie in het werk, teamwork en betrokkenheid. En dat met veel plezier. Proficiat!”

Mystery shopper
Jaarlijks worden alle filialen tijdens de Kruidvat Winkelwedstrijd beoordeeld: de winkels krijgen onder andere meerdere keren per jaar bezoek van mystery shoppers en worden beoordeeld op criteria als winkeluitstraling en klanttevredenheid. Kruidvat Rotterdam aan het Marinus Bolkplein 26 kwam na deze beoordeling als beste winkel uit de bus.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Naast de winkels, kunnen klanten voor bijna alle producten uit het assortiment terecht in de webwinkel op www.kruidvat.nl.


Deel dit bericht:


Careality