Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 november 2015

Treets Traditions, de verzorgende kracht van eeuwenoude tradities

Nature's Chouice dir Rian v Velzen 1Waarom zou je altijd voor synthetische stoffen kiezen als de natuur zoveel wonderen voor de huid in petto heeft? Vanuit die gedachte is Nature’s Choice al jaren op zoek naar de geheimen van eeuwenoude kennis en tradities op het gebied van schoonheid en verzorging. Het meest recente resultaat van deze zoektocht is de introductie van Treets Traditions: vijf uitgebreide bad- en douchelijnen voor een dagelijks moment van luxe en verwennerij.


Lees het verhelderende interview met Rian van Velzen, algemeen directeur van Nature’s Choice, in de nieuwe Careality die deze week verschijnt.

 

Energising secrets
Deze productlijn, op basis van oliën en zaden met een frisse, licht fruitige parfum, is speciaal ontwikkeld voor het hydrateren van de vochtarme huid en geïnspireerd door de natuurlijke ingrediënten, welke vroeger al gebruikt werden in tropische gebieden zoals de Amazone.

Relaxing Chakra’s
Eeuwenoude tradities uit Azië op het gebied van ontspanning door massages, baden en exfoliëren, vormen de basis voor deze lijn, welke speciaal ontwikkeld is met de extracten en oliën van bloemen en planten. De producten hebben een zoete, poederige bloemengeur.

Revitalising Ceremonies
Ceremoniële zout-, mineraal- en kruidenstoombaden werden vroeger al uitgevoerd in het hoge koude Noorden om de huid te ontgiften en ontdoen van afvalstoffen. Deze vormen de bron voor deze frisse producten met een heerlijke eucalyptus en mint geur.

Nourishing Spirits
Boters en vetten uit noten en pitten worden door vrouwen in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter voorkoming van een droge en vetarme huid. Deze mooie traditie is gebruikt als basis voor deze rijke en voedende producten met een warme, zoete en spicy geur.

Healing in Harmony
Harde weersomstandigheden, zoals in de Alpen, zorgden ervoor dat planten en kruiden bijzondere eigenschappen ontwikkelden om te herstellen en overleven. Dit vinden we terug in deze lijn op basis van mengsels van kruiden en oliën. De producten hebben een frisse geur met een zachte ondertoon van lavendel.

 


Deel dit bericht:


Careality