Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
9 november 2015

DROGIST Bewust Beter Dekker in Vries vernieuwd

Vrijdag 30 oktober heropenden Max en Jan Jaap Dekker en team hun vernieuwde DROGIST Bewust Beter Dekker te Vries. Vries ligt in het noorden van de provincie Drenthe en telt 4300 inwoners. Dit schrijft Unipharma in een persbericht aan Careality.

Unipharma DROGIST BB Dekker in VriesMax Dekker, de grootvader van de huidige eigenaar Max, vestigde zich als Drogisterij Kantoorboekhandel Dekker te Vries. De zaak ging over naar kleinzoon Max Dekker en nu staat zoon JanJaap te trappelen om het familiebedrijf verder uit te bouwen.  Naast de Drogist zijn Staatsloterij, Lotto, Schoenmakerij, Stomerij als service producten toegevoegd.

Drogist Bewust Beter Dekker is geheel aangepast naar de laatste formule uitgangspunten. De ‘Bewust Beter’ wand laat duidelijk het natuurlijke assortiment in de winkel zien, welk in de folders terugkomt op de Bewust Beter pagina’s. Dit gecombineerd met  bijbehorend POS materiaal. De folderacties worden uitgelicht in de ‘Bewust Goedkoper’ kopstellingen.

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.


Deel dit bericht:


Careality