Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 november 2015

Nieuwe wellbeing lijn van Tisserand aromatherapie

Tisserand Aromatherapy introduceert de vernieuwde Wellbeing lijn. Deze productlijn biedt de moderne consument innovatieve en gemakkelijk toepasbare oplossingen om op geheel natuurlijke wijze thuis, op het werk en onderweg alledaagse problemen aan te pakken en zo het welzijn te bevorderen. Bestaande producten hebben een restyling ondergaan om de herkenbaarheid voor de consument te vergroten en de lijn is aangevuld met enkele nieuwe producten. Dit meldt Tisserand in een persbericht aan Careality.

Tisserand aromatherapie Group Bath and BodyDoor de restyling kan de consument nu direct zien voor welk doel de producten zijn in te zetten en welke producten uit de lijn qua geur en toepassing op elkaar aansluiten. Er is keus uit badoliën, lichaams/massageoliën, verdampingsoliën en roller balls. De producten bevatten werkzame combinaties van etherische oliën en diverse huidverzorgende oliën als jojoba-, moringa- en sesamolie. Naast de heerlijke geur, zijn de producten heilzaam voor lichaam en geest en bieden zo een algeheel gevoel van welzijn.

Of het nu gaat om ontstressen, ontspannen, detoxen, bevorderen van een gezonde nachtrust, gespannen spieren tot rust brengen, spierpijn aanpakken, hoofdpijn verlichten of de behoefte aan een extra energieboost; voor al deze toepassingen biedt de wellbeing lijn een bijpassend product. De namen spreken voor zich: ‘Detox’, ‘De-stress’, ‘Sweet Dreams’, ‘Muscle Ease’, ‘Energy’, ‘Head Clear’, ‘Lavender’.

“De bestaande producten hebben al veel trouwe gebruikers en met het nieuwe uiterlijk en de uitbreiding met enkele nieuwe producten hopen wij nog meer in te spelen op wat de consument zoekt. Onlangs kwam uit een onderzoek naar voren dat bijna 1 op de 3 Nederlanders in het afgelopen jaar slaapproblemen heeft gehad (bron www.GfK.com/nl). De producten uit de Sweet Dreams categorie, bestaande uit een roller ball, verdampingsolie en nu ook een badolie en lichaamsolie, sluiten dus duidelijk aan bij een behoefte”, aldus Hans Pijnacker directeur van First T&B, de exclusieve distributeur voor Tisserand in de Benelux.

Voor meer informatie over Tisserand producten, ga naar http://www.tisserandbenelux.eu of mail: info@tisserandbenelux.eu


Deel dit bericht:


Careality