Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 november 2015

Crash Course Cosmetica voor beautyjournalisten editie 4

NCV Crash Course Cosmetica voor beautyjournalisten editie 4 -2Op 10 november 2015 vond de vierde editie plaats van de NCV-journalisten-
bijeenkomst, die nu verder gaat onder de naam ‘Crash Course Cosmetica’.
De jaarlijkse bijeenkomst speciaal voor beautyjournalisten is een inhoudelijke, wetenschappelijk gerichte en compacte cursus die de journalist in korte tijd veel verdieping brengt. Dit schrijft de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV) in een persbericht aan Careality.

Soms worden externe sprekers uitgenodigd die een specifiek onderwerp bespreken, ditmaal was dat communication director Hans Pouleijn (l’Oréal) over tips en trends in de kappersbranche, en over haarkleuren en de zo belangrijke gevoeligheidstest die daaraan vooraf gaat.

Ook worden tijdens de crash course cosmetica gerelateerde hot topics besproken. Zo kwamen tijdens de presentatie van toxicoloog en directeur van de NCV Ronald van Welie, onderwerpen als conserveermiddelen, microbeads en claims aan de orde.

NCV Crash Course Cosmetica voor beautyjournalisten editie 4Lilian van Embden (NCV) sloot de cursus af met een interactieve kennisquiz over cosmetica. De deelnemers deden enthousiast mee en winnares Yvonne de Leeuw, van Koggeschip Vakbladen, had de meeste vragen goed beantwoord en won een prijs. Volgend jaar heet de NCV weer diverse beautyjournalisten en bloggers welkom op de 5de editie van de Crash Course Cosmetica.

(Foto streamer homepage: Nouba)


Deel dit bericht:


Careality