Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 november 2015

DA Fris, Gezond, Mooi; de teller staat op 40

 

DA Fris Gezond Mooi -Opening winkel Delft Fotografie Jan Willem Houweling

DA heeft in negen maanden tijd veertig winkels verbouwd naar het Fris, Gezond en Mooi-concept. Van Leeuwarden en het AMC-ziekenhuis tot Brunssum. Overal in Nederland waren feestelijke winkelopeningen die stuk voor stuk druk bezocht werden. DA bereidt zich voor om in 2016 Nederland nóg frisser, gezonder en mooier te maken. Dit schrijft DA in een persbericht aan Careality.

DA Fris Gerzond Mooi - Opening Maarn, fotografie Jan Willem Houweling 1Nederland wordt steeds Frisser, Gezonder en Mooier
In dit nieuwe winkelconcept van DA worden beleving en service nog meer omarmd, wat is terug te zien in de sfeer en uitstraling van de winkel en in het assortiment. Elke wereld vertegenwoordigt een productgroep. In de wereld Fris vindt de klant alle A-merkproducten voor de dagelijkse verzorging. Fit worden én fit blijven  – daar draait het om in de wereld Gezond, met alles voor een gezonde levensstijl, van vitamines tot superfoods.
DA Fris Gezond Mooi - Opening winkel Delft fotografie Jan Willem Houweling 2DA is hiervoor de samenwerking aangegaan met Vitaminstore. In de wereld Mooi vindt de klant de beste mer-
ken voor (luxe) cos-
metica, verzorging en geuren. De beste service, persoonlijk advies en beleving in de winkel staan bij DA voorop. Klanten kunnen zelf nieuwe producten en merken ontdekken en testen.

DA Fris Gezond Mooi - Opening Bilthoven Fotografie Frits van DijkLange rijen voor de DA-winkels
De belangstelling bij winkelopeningen is keer op keer groot. Al vóór openings-
tijd staat een rij nieuwsgierige klanten voor de deur. Op de openingsdag kunnen zij hun nagels laten lakken, huidadvies krijgen en gezonde smoothies met superfoods proeven. Ook na de openingsdagen blijft het druk in de verbouwde winkels. Een veelgehoorde reactie onder klanten: “Wat een overzichtelijke winkel, en wat is er veel te proeven, te ruiken en te proberen. Ik kan hier wel uren shoppen!” Persoonlijk advies staat voorop in de winkels. Het personeel van alle DA Fris, Gezond, Mooi-vestigingen volgt verschillende trainingen waardoor zij de klanten in de winkel nog meer in de watten kunnen leggen en kunnen voorzien van het allerbeste persoonlijke advies.

(M.m.v. de fotografen: Jan Willem Houweling en Frits van Dijk)


Deel dit bericht:


Careality