Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 november 2015

Isostar en Le Champion kondigen 3-jarig teamwork aan

Vanaf 2016 kunnen de deelnemers aan de fiets- en hardloopevenementen van Le Champion rekenen op verzorging door Isostar. Deze gerenommeerde sportvoedingsspecialist gaat deelnemers informeren, adviseren en hydrateren. De twee sportieve merken zijn een langetermijn comittment aangegaan, de komende drie jaar kan men profiteren van het teamwork tussen Isostar en Le Champion. Dit wordt gemeld in een persbericht aan Careality.

Isostar sponsort Le Champion in 2016Le Champion heeft voor haar fiets- en hardloopevenementen in Isostar een gerenommeerde partner op het gebied van sportvoeding gevonden. De sportvoedingsspecialist was de afgelopen twee jaar al aanwezig op de fietsevenementen van Le Champion en wordt nu als vaste partner gekozen, ook voor de hardloopevenementen. Naast het voorzien van sportdrank tijdens de evenementen, informeert Isostar de deelnemers over welke voeding en sportdrank zij voor, tijdens en na het evenement het best kunnen gebruiken.

Goede verzorging is onmisbaar
Sportvoedingsmerk Isostar streeft ernaar om zo dicht mogelijk bij de sporter te staan en hem op voedingskundig gebied de beste voedingsoplossingen aan te reiken om zijn doel te bereiken. “80% van de sportperformance is aan juiste voeding te danken”, stelt Anne Breedenraedt, Marketing Director van Nutrition & Santé Benelux. “De samenwerking met Le Champion is een unieke kans om alle gerenommeerde fiets- en hardloopwedstrijden in Nederland met onze expertise te ondersteunen!”

Koert Hetterscheidt, directeur Le Champion, is erg verheugd over de samenwerking: “Bij Le Champion willen wij onze deelnemers optimale omstandigheden bieden, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Goede verzorging tijdens het evenement is hierin onmisbaar en in samenwerking met Isostar kunnen wij dit vol vertrouwen bieden!”

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl

(Op de foto (vlnr): Anne Breedenraedt, Erwin Caluwe, Fedde de Boo en Koert Hetterscheidt)


Deel dit bericht:


Careality