Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 november 2015

Salveo Pharma neemt distributie van Oscillococcinum® over

Met ingang van 1 januari 2016 wordt Salveo Pharma verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en distributie van Oscillococcinum®. Laboratoires Boiron in Frankrijk, de grootste leverancier van homeopathische geneesmiddelen ter wereld, heeft dit bevestigd. Dit meldt Salveo Pharma vandaag in een persbericht aan Careality.

Salveo Oscillococcinum vanaf 2016Salveo Pharma
Sinds de oprichting in maart van dit jaar staan jarenlange expertise en ervaring aan de basis van Salveo Pharma Nederland. Met een team van gemotiveerde en creatieve medewerkers is Salveo Pharma verantwoordelijk voor de productontwikkeling, sales, marketing en distributie van de gevestigde merken als Trachitol®, isla® keelpastilles, Prospan® en Nisita®. Algemeen directeur Maurits van Tol kondigt met trots aan dat het assortiment met ingang van 1 januari 2016 wordt uitgebreid met het merk Oscillococcinum®.

Oscillococcinum®
Oscillococcinum heeft in de winterperiode bij vele consumenten een vast plekje verworven in het medicijnkastje. Door de bijzondere merknaam en dito toedieningsmethode (buisje met korreltjes) geniet dit merk een hoge bekendheid. “Oscillococcinum staat vanzelfsprekend bekend om de curatieve en preventieve werking bij griep”, aldus Van Tol. ‘Wij zijn er van overtuigd dat ondanks de aparte situatie in de Nederlandse homeopathiemarkt, Salveo goed in staat zal zijn dit merk een stevigere voet aan de grond te geven’.

Klantgericht en creatief
De medewerkers van Salveo Pharma komen van bedrijven als Kernpharm en VSM en zijn bekend met de merken en de branche. Hiermee heeft Salveo Pharma een prima basis gelegd om verder te groeien en een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van merken in alle relevante OTC-segmenten. Het team van Salveo Pharma staat dicht bij de markt, de detailhandel, de merken en de consument. Met grote flexibiliteit wordt het assortiment in alle relevante distributiekanalen ondersteund met effectieve en verrassende campagnes. De samenwerking tussen Trachitol® en The voice of Holland is hiervan op dit moment o.a. een eerste uitvloeisel.

www.salveo-pharma.nl


Deel dit bericht:


Careality