Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 november 2015

Dochter aan het hoofd van familiebedrijf Pour Vous Stoop in Uithoorn

Donderdag 19 november is Pour Vous Stoop in Uithoorn feestelijk geopend. Madelon Stoop zet met trots de drogisterij-parfumerie van haar vader door, die ze na relocatie heeft neergezet als premium parfumerie in het nieuwe concept van Pour Vous. Zoals het een familiebedrijf betaamd staat Madelon er niet alleen voor, de hele familie Stoop zal zich inzetten voor het succes van deze prachtige winkel! Dit schrijft Pour Vous Nederland B.V. in een persbericht aan Careality.

A.S.Watson Pour Vous StoopPour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. De klant kan ook terecht voor een aantal exclusieve merken, zoals het hoogwaardige assortiment van Make-Up Studio en Rituals. Het vertrouwde team van Stoop kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Uithoorn en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous Stoop ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW
‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.


Deel dit bericht:


Careality