Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 november 2015

Boek: de Blue Zones Methode

Er zijn vijf plekken op de wereld waar de inwoners significant ouder worden dan op veel andere plaatsen: op Okinawa (Japan), in de regio Ogliastra op Sardinië (Italië), op Ikaria (Griekenland), in Loma Linda (Californië) en op schiereiland Nicoya (Costa Rica). Dit meldt Kosmos Uitgevers in een persbericht aan Careality.

Kosmos Uitgevers Blue Zones Methode

Het geheim is een leven zonder te veel stress, ook op oudere leeftijd een doel in je leven hebben, natuurlijke, gezonde, voeding, voldoende lichte beweging en samenleven in een hechte gemeenschap. Het fenomeen The Blue Zones inspireerden onder andere Ivo Niehe, Jamie Oliver en Amerikaanse gemeenten.

In dit baanbrekende boek laat Dan Buettner zien hoe je je gezondheid kunt transformeren met behulp van slimme eet- en leefgewoonten afgeleid uit nieuw onderzoek. Met De blue zones-methode kunnen lezers zich laten inspireren door de bijzondere verhalen van de mensen, recepten en routines van onze gezonde ouderen. In het boek staan levensstijlaanbevelingen, checklists en verhalen om je te helpen je eigen persoonlijke Blue Zones oplossing te creëren.

Dan Buettner heeft zijn levenswerk gemaakt van het onderzoeken van de Blue Zones. Hij praat er inspirerend over, onder meer in de tv-show bij Ivo Niehe. Hij schreef verschillende boeken over het thema, waarvan De blue zones-methode een heel praktische is.

De blue zones-methode
Auteur: Dan Buettner
Prijs: € 16,99
ISBN: 9789021560380

(Eerste publicatie van dit bericht op 27 augustus j.l.)


Deel dit bericht:


Careality