Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 november 2015

NIEUW: de Careality CareAwards! U heeft nog 2 dagen om uw introductie(s) in te schrijven!

Heeft u in 2013, 2014 en/of 2015
een product geïntroduceerd in het drogisterijkanaal?
Schrijf uw product(en) in en maak met uw introductie kans op een CareAward!


Ieder jaar verschijnt Careality in december met het overzicht van introducties binnen het drogisterijkanaal. Dit jaar zal dit overzicht voor het eerst de basis vormen voor de uitreiking van de CareAwards. Deze awards representeren de beste introducties in
11 verschillende categorieën. De winnaars van de CareAwards worden mede bepaald door de vakjury, bestaande uit:

–          Nico Alberts, algemeen directeur Nicis Consumer Health
–          Wouter Nooij, commercieel directeur DA drogisterijen
–          Kees Buur, Buying director A.S. Watson Health & Beauty Benelux
–          Frank Turksma, a.i. KNDB voorzitter, drogisterij parfumerie Fizel
–          Arjan van der Lingen, commercieel directeur of Tjeerd Verbeke, hoofd category management Faco/D.I.O
–          Jan-Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos
–          Remco de Haas, hoofd inkoop Holland Pharma
–          Joop Rutte, algemeen directeur Info2action

Omdat 2012 het laatste jaar is geweest waarin – met medewerking van een vakjury – een Drogisterij Award is uitgereikt, geven wij ook producten die geïntroduceerd zijn in de jaren 2013 en 2014 de mogelijkheid tot deelname. Introducties uit 2013 en 2014 vullen wij aan met de introducties uit 2015 waarmee het introductieoverzicht compleet is. De drie verschillende jaren zullen niet afzonderlijk worden beoordeeld. Dit overzicht zal in de december editie van Careality worden gepubliceerd.

Onze lezers* (o.a. managers en medewerkers van drogisterijen) maken de eerste selectie en krijgen in deze decembereditie per categorie – elf categorieën totaal –  de gelegenheid om hun eigen 1, 2 en 3 posities bekend te maken gebaseerd op feel, omzet, nettowinst enz. Deze gezamenlijke uitkomsten leveren de definitieve lijst (shortlist) met 33 genomineerde introducties op.

Careality publiceert in februari deze, door lezers, genomineerde introducties waarna onze vakjury d.m.v. diverse beoordelingspunten de genomineerde producten gaat beoordelen met als doel het benoemen van de 11 CareAwards winnaars! Deze winnaars zullen, tijdens een feestelijke uitreikingsavond, door de vakjury bekend worden gemaakt.  Naast de 11 categoriewinnaars reikt de vakjury ook de oeuvre award uit aan het bedrijf dat zich volgens hen bovenmatig heeft ingespannen voor de drogisterijbranche.

UW INTRODUCTIE MAG NIET ONTBREKEN
Bent u toeleverancier aan de drogisterijbranche en heeft u in 2013,2014 en/of 2015 producten geïntroduceerd in deze branche? Stuur dan een email naar info@luteijntrademedia.nl. U ontvangt dan per email de inschrijfformulieren waarmee u uw deelname in dit overzicht kenbaar kan maken en direct kans maakt op een CareAward!

 * medewerkers van toeleveranciers aan drogisterij zijn uitgesloten van deelname

(Eerste publicatie van dit bericht op 5 oktober 2015, updates op 15 + 26 oktober, 3 + 9 + 13 november)

 


Deel dit bericht:


Careality